A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Майже 100 млн грн – об’єднаним громадам Черкащини на реалізацію проектів із покращення інфраструктури

Дата: 07.05.2019 14:44
Кількість переглядів: 449

 

Гарна новина для територіальних громад області – розподілено кошти інфраструктурної субвенції на 2019 рік. Відповідно до Розпорядження КМУ від 24 квітня 2019-го затвердили розподіл обсягу субвенції з державного місцевим бюджетам на формування цьогоріч інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Про це розповідає перший заступник голови ОДА Тарас Висоцький та додає: згідно із законодавчими вимогами протягом 2 місяців, а саме до 24 червня, громади повинні подати до Мінрегіону на затвердження перелік проектів для фінансування.

– 54 об’єднаним територіальним громадам області на цей рік передбачили 95,6 млн грн, – говорить Тарас Миколайович. – Громади ж можуть втілювати проекти, які спрямовані на покращення їхньої інфраструктури. Це, зокрема, капітальний ремонт вулиць, доріг, створення ЦНАПів, будівництво водогонів, дитячих та спортивних майданчиків, реконструкція мереж вуличного освітлення, капітальні ремонти будівель закладів освіти, культури, охорони здоров’я, придбання спецтехніки для комунальних підприємств та ін.

Між тим, аби ОТГ вчасно та якісно підготували проекти – 7 травня 2019 року о 10:00 в приміщенні Черкаської ОДА Департамент регіонального розвитку проведе практичний семінар для представників ОТГ: «Підготовка проектів, які можуть фінансуватися за рахунок інфраструктурної субвенції у 2019 році».

У разі появи додаткових питань щодо інфраструктурної субвенції ОТГ – прохання звертатися до Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА (відділ проектів і програм регіонального розвитку), тел.: 37-22-69, 37-31-91.

Довідково:

Презентацію проектів ОТГ Черкаської області, які реалізовувались за рахунок інфраструктурної  субвенції в 2018 році, можна знайти за посиланням: https://u.to/M_9IFQ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь