A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Про готовність до роботи в зимовий період 2018-2019 років та мінімізацію негативних наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ризиками зимового періоду говорили на нараді при РДА

Дата: 22.11.2018 14:43
Кількість переглядів: 602

 

Фото без опису

 

    22 листопада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик відбулось засідання районної мобільної групи для забезпечення оперативного реагування на ліквідацію можливих надзвичайних ситуацій в тому числі техногенного характеру на найважливіших об’єктах інфраструктури району.

    В ході наради розглядалося питання готовності до роботи в зимовий період 2018-2019 років та мінімізацію негативних наслідків можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ризиками зимового періоду.

 

Фото без опису

 

    Як зазначила Валентина Стилик в Чорнобаївській райдержадміністрації затверджено відповідний план заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду, уточнено плани залучення сил і засобів та порядок взаємодії органів виконавчої влади всіх рівнів. Підготовлено розпорядження РДА від 31.08.2018 № 121 «Про заходи по боротьбі із сніговими заметами та ожеледицею на автомобільних шляхах району на осінньо-зимовий період 2018-2019 років».

    За інформацією ДРП № 2 Золотоніської ДЕД  та ВУЖКГ станом на 22.11.2018 до використання в осінньо-зимовий період підготовлено 11 одиниць  спеціальної та снігоочисної техніки.

    З метою створення необхідних умов для тимчасового перебування людей, які в період значного зниження температур матимуть потребу в обігріві, гарячому харчуванні, наданні першої медичної допомоги підготовлено 12 пунктів обігріву в населених пунктах району.

    В Чорнобаївському РЕМ аварійна служба працює в цілодобовому режимі. Забезпечено транспорт та матеріали для здійснення аварійно-відновлювальних робіт.

    Чорнобаївська дільниця Золотоніського відділення ПАТ Черкасигаз забезпечена паливом та матеріалами для роботи в повній мірі.

    На випадок відключення електропостачання в ЦРЛ в наявності автономне джерело електропостачання. На даний час готові 2 пересувних, 1 ДЕС.

    Лівобережна швидка медична допомога філії КУ «Обласного центру екстреної швидкої медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» має в розпорядженні 5 бригад швидкої допомоги, які забезпечені 6 автомобілями, один з яких резервний. Забезпечено запас пального в об’ємі 825 л дизеля та 225 л бензину.

    Районне відділення ГУНП має 5 легкових автомобілів. Щоденно в наряд заступає 2 патрульні екіпажі та 1 екіпаж слідчо-оперативної групи.

    З метою оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації створено районний оперативний штаб з координації дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та відповідних служб  щодо дій при  ускладненні погодних умов на території області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь