A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Упродовж другої доби рятувальники ліквідовують загрозу підтоплень домоволодінь та автодоріг у Чорнобаївському районі

Дата: 14.03.2018 14:41
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

    У зв’язку з весняним потеплінням, а також істотних опадів у вигляді снігу з дощем, виникла загроза підтоплень будівель та автодоріг.

    Так рятувальники вже неодноразово здійснили виїздів для ліквідації підтоплень та відкачування талих вод, які загрожували житловим будинкам. З кожним днем кількість таких місць зростає.

Фото без опису

Фото без опису

    У Чорнобаївському районі працювали по відкачуванню води у селах Малі Канівці, Лукашівка та смт Чорнобай. Силами особового складу 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини з території приватних домоволодінь за допомогою пожежного автомобіля та мотопомпи було відкачено близько 650 кубічних метрів води.

Фото без опису

    Як показує досвід, сезонний підйом води та підтоплення виникають у першу чергу там, де внаслідок людської діяльності були пошкоджені захисні дамби, захаращені або перекриті дренажні канави, спеціальні меліоративні рівчаки, стокова каналізація, труби для водовідведення.

    Враховуючи існуючі загрози пов‘язані із підтопленням житлових будинків та транспортних мереж, рятувальники закликають усі відповідальні служби та громадян провести у зонах відповідальності, а також власних домоволодіннях комплекс заходів спрямованих на відновлення, укріплення або розчищення усіх інженерно-меліоративних об’єктів. Завдяки активній роботі, зараз можна створити необхідні умови для спокійного пропуску та водовідведення талих вод.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь