A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся Чемпіонат серед шкільних команд КВН Чорнобаївського району сезону 2018/19 років

Дата: 22.05.2019 14:40
Кількість переглядів: 747

   Фото без опису

  Нещодавно у районному будинку культури кращі команди Чемпіонату серед шкільних команд КВН Чорнобаївського району сезону 2018/19 років зіграли фінальну гру. Це «Бугаївські патріоти», «No comments» с Великі Канівці , «ЗелеЗвук», «Тімон і Пумба». Команди, які не потрапили до фіналу, а саме «Андроїд» та «Ванілін», а також новостворені колективи – «Принесені лелекою» та «Релакс», змагались за Малий Кубок.

   Гра почалась з конкурсу «Розминка», який зіграли всі 8 команд. Серед фіналістів найкращими були 3 команди: «No comments» с Великі Канівці , «ЗелеЗвук», «Тімон і Пумба».

   Серед команд Малого Кубку  конкурс виграли «Принесені лелекою». Далі ці 4 команди зіграли в «Біатлон». Тут найкращими були жарти команди «Релакс».

    Останнім для учасників розіграшу Малого Кубку став конкурс «Візитна картка». Його також виграла команда «Релакс», їх виступ став найкращим навіть серед фіналістів.

    За результатами трьох конкурсів було визначено Володаря Малого Кубку Чемпіонату серед шкільних команд КВН Чорнобаївського району сезону 2018/19 років.  Це команда «Релакс». Команди завершили гру з такими результатами:

І місце - «Релакс» (6,8+1+9,8=17,6)

ІІ місце -  «Андроїд» (7,6+0,8+8=16,4)

ІІ місце - «Принесені лелекою»(8+0,4+8=16,4)

ІІІ місце -  «Ванілін» (7+0,6+8,6=16,2)

Кращим актором Малого Кубка став Олександр Крайовий («Ванілін»), кращою акторкою – Каріна Ткаченко («Андроїд»).

    Далі були ще 4 візитні картки фіналістів Чемпіонату. Всі команди  отримали високу оцінку глядачів, та найвищі бали від журі отримала команда «Тімон  і Пумба».

    Третім етапом для фіналістів був «Капітанський конкурс». Найкращий виступ та імпровізація  були у капітана команди  «Бугаївські патріоти».

    І вирішальним,  експериментальним у Чемпіонаті, був «Танцювальний конкурс». Тут кращими виявились  «No comments» та «Бугаївські патріоти».

    Як бачимо, це був справжній фінал з інтригою до останнього, адже у кожному конкурсі були свої переможці. Та найстабільніше пройшов дистанцію один колектив. Що й стало визначальним фактором  для чемпіонства

    За результатами чотирьох конкурсів, місця розподілились так:

І місце - «Тімон і Пумба» (8,6+9,6+9+9,8=37)

ІІ місце - «No comments» с Великі Канівці (8,6+9,2+8,6+10=36,4)

ІІІ місце - «ЗелеЗвук» (8,6+9,4+8,4+9,8=36,2)

 ІV місце - «Бугаївські патріоти» (8+8,6+9,2+10=35,8)

   В кожній команді було відзначено найяскравіших учасників фінальної гри. Також визначались кращий актор та акторка сезону. Ними стали Владислав Низенко («ЗелеЗвук») та Владислава Лобатенко («No comments» с.Великі Канівці).

   Зворушливим моментом гри було прощання з шкільним КВН випускниць Дарини Довгаль («Ванілін») та Владислави  Лобатенко («No comments»), які були справжніми лідерами своїх команд і тому у їх колег по сцені були сльози вдячності. Та попереду не менш бурхливе студентське життя, де вміння імпровізувати ще й як знадобиться.

    По завершенні гри всі команди отримали дипломи і солодкі подарунки від сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Чорнобаївської РДА.

Вітаємо переможців, дякуємо всім  за гру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь