A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині пройшли урочисті заходи до Дня Державного прапора

Дата: 23.08.2017 14:39
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

Фото без опису

    Напередодні найвизначнішого свята українського народу – Дня незалежності України – відзначається День Державного Прапора України. З цієї нагоди в смт Чорнобай відбулися урочистості, в яких взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, депутат обласної ради Микола Пошиваник, голова Чорнобаївського громадського формування «Народна самооборона» Анатолій Гичка та учнівська молодь.

Фото без опису

    Захід проходив в куточку селища, де юне покоління Чорнобаївщини зобразили малюнки, присвячені  подіям  на Майдані та захисникам України, в рамках районного проекту «Свобода».

Фото без опису

    – Під синьо-жовтим прапором сьогодні ми здобуваємо перемоги в праці, спорті, навчанні і на передовій. Синьо-жовтий прапор став символом єднання, гідності та незалежності України. Не випадково поряд з державним стягом України майорить прапор Євросоюзу, вказуючи нам на європейський напрямок розвитку України. Хочу вірити, що цей рік стане останнім роком випробувань в історії нашої незалежної держави і на нашу землю прийде мир, - сказав Сергій Джоболда та побажав присутнім щастя, добробуту, здоров’я, успіхів у навчанні та праці.

Фото без опису

    Анатолій Гичка висловив вдячність всім, хто взяв участь у районному проекті та зазначив, що саме сьогодні на Схід буде відправлено черговий вантаж та 100 прапорів України підписаних від Чорнобаївського краю.

    По закінченню заходу учнівська молодь підписала стяг України, який буде передано у першу танкову бригаду на Схід України.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь