A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

29 серпня заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела засідання комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 30.08.2017 14:35
Кількість переглядів: 695

    Фото без опису

   На порядок денний засідання виносилось 8 питань: про надання дозволу на дарування житлового будинку та земельної ділянки, в якому зареєстрована малолітня дитина; про надання дозволу  на дарування ¼ частини будинку, в якому зареєстрована малолітня дитина; про надання висновку органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітнього сина; про встановлення годин та днів зустрічей  з малолітнім сином; про невиконання батьківських обов’язків матір’ю відносно малолітніх дітей; про невиконання батьківських обов’язків матір’ю   відносно малолітньої  дитини; про доцільність припинення соціального супроводу сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах; про затвердження індивідуального плану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

   По першому та другому питаннях комісія районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини надала дозвіл громадянам на дарування житлової площі.

     По третьому  питанню комісія прийняла рішення  підготувати висновок органу опіки і піклування про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітнього сина.

      По питанню про встановлення годин зустрічей з малолітньою донькою комісією районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини встановлено години зустрічей батька з дитиною.

     По п’ятому питанню комісія доручила службі  у справах дітей райдержадміністрації спільно з виконкомом Франківської сільської ради підготувати та направити матеріали до органів внутрішніх справ щодо притягнення громадянки до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. В разі продовження невиконання батьківських обов’язків порушити питання щодо позбавлення матері батьківських прав щодо трьох малолітніх дітей.

      Щодо питання позбавлення батьківських прав комісія прийняла рішення порушити питання щодо позбавлення батьківських прав громадянки відносно малолітньої дитини та підготувати відповідний висновок органу опіки та піклування.

      По закінченню засідання комісією були розглянуто та затверджено подання районного Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді  про доцільність припинення соціального супроводу таких сімей (за списком) та затверджено індивідуальний план соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

    З кожного питання прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей та взяті на контроль до їх повного виконання.

                                                                                              За інформацією відділу організаційної роботи,   інформаційної діяльності та звернень громадян    апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь