A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Визначились переможці турніру з міні-футболу на Кубок Петра Душейка

Дата: 25.02.2019 14:32
Кількість переглядів: 809

   23 лютого щорічний міжрегіональний турнір з міні-футболу на Кубок  Петра Душейка «Футбол скликає друзів» зібрав у районному спорткомплексі спортсменів із Чорнобаївського, Драбівського, Оржицького районів та міст Бровари та  Черкаси, а також багато прихильників та  вболівальників.

    Цей турнір започаткований у 2002 році заступником головного редактора газети «Український футбол» Миколою Моторним, селищним головою Чорнобаю, (нині покійний) Григорієм Злидарем та представниками Федерації футболу, щоб  відзначити  вклад  Петра Душейка у розвиток фізичної культури та спорту. 

   - Щороку турнір з міні-футболу на Кубок Петра Душейка  «Футбол скликає друзів» збирає любителів футболу з різних куточків Черкащини. Ось і сьогодні до Чорнобаю приїхали футбольні команди, щоб показати   глядачам свою майстерність й спортивну вправність, азарт і запал справжньої гри, – з вітальними словами звернувся до учасників турніру та численних глядачів  турніру Сергій Джоболда. - Петро Григорович  завжди переймався і переймається турботами району і заслуговує  на добрі слова подяки.  Він робив і продовжує робити сьогодні велику справу – дбати не тільки про розвиток сільського господарства, а й про розвиток фізичної культури і   спорту, інвестуючи та пропагуючи різні види спорту,  які користуються популярністю у нас в районі. За Вашої підтримки в районні відбувається та проводяться багато  спортивно-масових заходів: це і турнір ветеранів з міні-футболу пам’яті відомого футболіста Івана  Дошкара, це  особиста першість району з шахів пам’яті Анатолія Ідова,  це й волейбольний турнір пам’яті-воїнів афганців; турнір з кульової стрільби пам’яті майора міліції Олександра Слинька; турнір з футболу пам’яті Григорія  Злидара та  інші спортивні заходи, але всю свою душу ви  вклали у  проведення Богатирського Всеукраїнського свята на призи Івана Максимовича Піддубного, свята відомого далеко за межами нашої країни , яке гідно тримає реноме традиційно спортивного Чорнобаївського краю, - зазначив очільник району та побажав всім міцного здоров’я, а учасникам футбольних баталій успіхів та вдалої командної гри.

    На урочистому відкритті турніру багато щирих, теплих слів прозвучало на адресу Почесного голови Асоціації „Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району” Петра Душейка від почесних гостей турніру: голови райдержадміністрації Сергія Джоболди, селищного голови Алли Мірошніченко,  виконавчого директора обласної федерації греко-римської боротьби Анатолія Самохи, олімпійського чемпіона, заслуженого майстера спорту Андрія Хіміча, керівника   ГО « Черкаське антикорупційно-люстраційне бюро»  Володимира Матюші, голови районної Федерації футболу та районної спілки воїнів-афганців Юрія Батуріна, благочинного Чорнобаївського району отця Валерія.

 

  Після відкриття турніру перший удар по м’ячу виконав Петро Душейко.

 

 

  У результаті спортивної боротьби переможцями турніру стали футболісти команди із Хрестителевого, ІІ місце виборола команда  із Новооржицького Полтавської області, ІІІ місце дісталося команді із Старого Ковраю.

  Кращими  гравцями турніру визнані Владислав Отченашенко із Новооржицької команди, Олександр Вишневський із Броварів, Віталій Згура  із Хрестителевого, Олексій Сорокін із Лукашівки, Нікіта Соколовський із черкаської команди, Богдан Горбань із Старого Ковраю та Владислав Кравченко із Мехедівки, Драбівського району.

 

   

    Команди-учасниці та кращі гравці турніру отримали грамоти, медалі відповідних ступенів та грошові винагороди від спонсора турніру Петра Душейка. Також були визначені 4 кращих вболівальники, які теж отримали грошове заохочення.

   Головне  завдання проведення таких турнірів -  це  об’єднання навколо спорту  людей різних вікових категорій та професій, любителів спорту  та популяризація здорового способу життя й активного відпочинку. Тож хай і надалі щороку на Чорнобаївщину футбол скликає друзів.
 

                                       За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                               та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь