A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Досягнення вихованців Чорнобаївської ДЮСШ

Дата: 14.12.2017 14:28
Кількість переглядів: 936

Фото без опису

    16-17 листопада у м. Харків проходив Всеукраїнський турнір з дзюдо  "Золотий кубок мера" серед юнаків та дівчат 2001-2002 р.н. Вихованець Чорнобаївської ДЮСШ - Владислав Соломка, з Ірклієва став срібним призером. Тренер спортсмена  Юрій Рамазанов.

    З 20-22 листопада  в м. Ворохта, Івано-Франківської області проходили Всеукраїнські спортивні змагання ВФСТ "Колос" АПК України з дзюдо серед юнаків та дівчат 2003-2005 року народження. Чорнобаївські спортсменки повернулися з двома золотими медалями: Аліна Марейчева стала чемпіонкою у ваговій категорії до 40 кг, а Анна Матюша  у ваговій категорії до 57 кг. Тренери Юрій Рамазанов та Оксана Захарченко.

Фото без опису

Фото без опису

    7 грудня у м. Черкаси проходив Всеукраїнський турнір з дзюдо, присвячений визволенню міста, серед юнаків та дівчат 2005-2007 р.н., 2007-2008 р.н. та 2009-2010 р.н. На турнір з’їхались майже 400 учасників. Юні дзюдоїсти з Чорнобаївщини отримали такі результати: Діана Олійник (смт Чорнобай) стала чемпіонкою у ваговій категорії до 29 кг, Аня Базило (с. М.Бурімка) стала срібною призеркою у ваговій категорії до 30 кг, бронза у Анастасії Меньшикової (с. В. Бурімка) до 44 кг, та Назара Авраменка до 46 кг (смт Чорнобай). До участі в змаганнях спортсменів підготували Сергій Дражніков, Іван  Давиденко , Оксана Захарченко.

 

 

За інформацією сектору у справах сім’ї,

молоді та спорту райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь