A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено апаратну нараду

Дата: 02.01.2018 14:26
Кількість переглядів: 658

Фото без опису

    2 січня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів апаратну нараду за участю першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівників підприємств, установ,  організацій району.

    Про  стан реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань в 2017 році доповіла державний реєстратор райдержадміністрації  Лідія Сосунова.

    За інформацією Лідії Сосунової, протягом  2017 року зареєстровано 178 фізичних осіб – підприємців  (119 осіб в 2016 р.), припинили підприємницьку діяльність 155 підприємці (121 особа в 2016 р.).

    Чисельність фізичних осіб – підприємців станом на 01.01.2018 року склала 892 особи  (869 осіб на початок 2017 р.).

    Протягом 2017 року зареєстровано 9 юридичних осіб (2016 р.  -  22). А саме -  7 товариств з обмеженою відповідальністю, 1 фермерське господарство, 1 підприємство споживчої кооперації, статусу юридичної особи набула 1 релігійна організація.

    2 юридичні особи були взяті на облік та 1 юридична особа знята з обліку в зв'язку зі зміною місцезнаходження. Припинили свою діяльність 11 юридичних осіб, з них за рішенням засновників – 9, 1 в результаті реорганізації, 1- в результаті банкрутства.

   В порядку контролю на апаратній нараді було розглянуто питання  стану  функціонування структур життєзабезпечення району в період новорічних свят. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь