A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Щастя бути разом» для дітей, які особливо його потребують

Дата: 15.01.2019 14:25
Кількість переглядів: 921

 

  

    Зимові свята – це особливий період для малечі, адже в ці дні вони отримують приємні враження від святкових подарунків, новорічно-різдвяних свят з казковими героями, від зустрічей з друзями та радісних подорожей.

  Ось і цього року на зимових канікулах службою у справах дітей  та відділом освіти райдержадміністрації була організована екскурсійна поїздка до обласного центру для  дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 Діти із задоволенням відвідали ялинку на Соборній площі, побували   в  обласній філармонії, де  переглянули новорічну історію  «Білосніжка» від акторів Київського міжнародного театру пригод та фантастики, відвідали «Макдональдс», де їх тепло зустріли та отримали новорічні подарунки із солодощами від організаторів свята.

   Тож маленьке диво для дітей, які його особливо потребують, здійснилось.  Позитивні враження та емоції, які отримали діти, залишаться у спогадах про приємне спілкування  з друзями та оточуючим позитивним світом.

   Не залишились поза увагою і діти, які вже закінчили навчання в школі. Протягом 2018 року органами виконавчої влади та місцевого самоврядування району значна увага приділялась питанням соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це, зокрема, виплата щомісячної стипендії в розмірі 1000 гривень учням професійно-технічних навчальних закладів, студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації денної (стаціонарної) форми навчання з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей райдержадміністрації та влаштовані у сімейні форми виховання  на території району, благодійні акції для дітей та інші заходи.

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

 апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь