A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Позиція Заходу щодо України є консолідованою

Дата: 26.07.2018 14:20
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

    У підсумкових документах недавніх самітів НАТО і ЄС не лише підтверджуються євроатлантичні прагнення України, але і дається позитивна оцінка досягненням країни на шляху реформ. Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе вважає, що результати самітів матимуть значний вплив на майбутнє відносин України і Заходу, а отже – і на майбутнє нашої країни.

    "Захід залишився на принципових ціннісних позиціях в оцінці дій Росії — без натяку на якісь компроміси, модальності і можливості двозначних тлумачень. Умовна "партія умиротворення агресора", яка ставала все більш впливовою в Європі протягом останніх двох років, відступила. Очевидно, це не остаточне її поразка. Але все ж відчутна", - зазначає віце-прем'єр.

    Вона також вказує на важливість визнання учасниками обох самітів прагнень України до більш глибокої інтеграції у структури НАТО і Євросоюзу.

    "Децентралізація та державне управління, держзакупівлі та охорона навколишнього середовища, прозорість державних підприємств і закон про нацбезпеки, початок реформування систем охорони здоров'я та пенсійного забезпечення — всі ці та інші реформи відображені у підсумковому документі", - уточнює Клипуш-Цинцадзе.

    Профільний віце-прем'єр також позитивно оцінює перспективи секторальної євроінтеграції України, механізм якої був схвалений на саміті ЄС.

 

За інформацією видання «Дзеркало тижня»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь