A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї напередодні професійного свята привітали рятівників району

Дата: 15.09.2017 14:18
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

Фото без опису

    15 вересня чорнобаївські рятувальники зібралися на святкову нараду з нагоди професійного свята – Дня рятівника.

    З нагоди свята до підрозділу завітали голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Володимир Огнівенко та протоієрей Валерій Русняк.

    – Ваша благородна професія об'єднує відважних і самовідданих людей, чий високий професіоналізм, постійна готовність до виконання відповідальних завдань забезпечують кожній   родині надійний захист. Висловлюю велику вдячність всім рятувальникам підрозділу за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та рішучі дії під час ліквідації наслідків буревію, яка виникла на території Чорнобаївського району,  - привітав рятівників Чорнобаївщини очільник  району Сергій Джоболда та вручив почесні грамоти Чорнобаївської районної державної адміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

    За виявлений професіоналізм та сумлінну працю під час ліквідації надзвичайної ситуації та з нагоди Дня рятівника грамоти та фінансову підтримку отримали:

- молодший сержант служби цивільного захисту, пожежний рятувальник 6-ДПРП УДСНС України у Черкаській області Володимир Головня;

- старший лейтенант служби цивільного захисту, провідний фахівець Чорнобаївського РС ДСНС України у Черкаській області Олена Залізняк;

- старший сержант служби цивільного захисту, водій 6-ДПРП УДСНС України у Черкаській області Сергій Савісько.

    Подякою за високий професіоналізм у роботі, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, багаторічну службу та з нагоди свята Дня рятівника  відзначений Сергій Ткаченко.

    Розуміючи проблеми служби, з метою підтримки та надання допомоги у їх вирішенні, рішенням сесії районної ради від 31.03.2016 року № 5-8/VII прийнято «Комплексну програму забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території Чорнобаївського району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2016 – 2020 роки», на виконання якої в 2016 році для районного сектору управління ДСНСУ в Черкаській області придбано 4 пожежні каски, пожежні краги та надано 40 тис грн  для закупівлі пального.

    В 2017 році районному сектору  виділено з районного бюджету 250 тис 600 грн, зокрема, закуплено апарати на стисненому повітрі 4 шт. по 45 тис грн кожен, двигун для човна на суму 60 тис грн,  квадрокоптер на суму 25 тис грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Всі запрошені вручили подарунки та побажали міцного здоров'я, бойового духу, спокійних буднів та впевненості у завтрашньому дні.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь