A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Увага! Змінено розмір плати за надання платних послуги

Дата: 02.06.2017 14:07
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

    З 01.06.2017 року відділи державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області надають платні послуги, відповідно до Переліку платних послуг, які можуть надаватися відділами державної реєстрації актів цивільного стану, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 22 грудня 2010 р. N 1168 за новими тарифами.

    22 травня 2017 року за № 33/1713 зареєстровано наказ Головного територіального управління юстиції у Черкаській області від 15 травня 2017 року № 106/05 «Про затвердження Розмірів за надання відділами державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаської області платних послуг».

    Детальніше з наказом можна ознайомитись на головній сторінці веб-сайту Головного територіального управління юстиції у Черкаській області у розділі «Послуги» та в папці «Відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції» розділу «Управління державної реєстрації» http://uprav.ck.minjust.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь