A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено «круглий стіл» із соціальними партнерами

Дата: 15.02.2019 13:41
Кількість переглядів: 905

 

Фото без опису  14 лютого у Чорнобаївській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості спільно з начальником Чорнобаївського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» Володимиром Бабенком та керівником Чорнобаївського бюро правової допомоги Золотоніського МЦ з надання БВПД  Інною Копійкою проведено засідання круглого столу.

      Під час проведення заходу заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Леонід Пшенишний акцентував увагу присутніх на обговоренні питання співпраці всіх зацікавлених служб щодо надання послуг особам, які звільнились з місць позбавлення волі. Такі особи опиняються наодинці з масою проблем: пошук житла, навчання, роботи, інших засобів до існування тощо. А від того, наскільки успішним буде вирішення проблем, з якими стикається ця категорія громадян, залежить успішність інтеграції звільненого в суспільство, а врешті-решт, і зменшення ризику вчинення ним нового злочину. Саме тому і необхідна постійна увага як з боку держави, так і суспільства до вирішення проблем осіб, звільнених з місць позбавлення волі.

    Керівником Чорнобаївського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» Володимиром Бабенком було доведено вимоги наказу Міністерства юстиції України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ України від 03.04.2018 № 974/5/467/609/280 «Про затвердження Порядку взаємодії установ виконання покарань та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк». 

    Інна Копійка наголосила, що окрім внутрішніх психологічних факторів адаптації, колишнім засудженим перешкоджає байдуже навколишнє середовище, а в деяких випадках - і відверте неприйняття як найближчого оточення, так і суспільства в цілому.
     По закінченню заходу учасники «круглого столу» домовились опрацювати отриману інформацію та погодили  план заходів щодо  сприяння зайнятості  осіб, звільнених з місць позбавлення волі.

 

За інформацією Чорнобаївської районної

філії Черкаського ОЦЗ

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь