A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова Черкаської ОДА вручив ключі від нових швидких для санавіації

Дата: 11.02.2019 13:41
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

    Сьогодні Олександр Вельбівець разом із директором «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медичних катастроф» Ігорем Фесуном вручили колективу ключі від трьох нових спеціалізованих автомобілів екстреної медичної допомоги.

Фото без опису

   Олександр Іванович наголосив, що два автомобілі були закуплені за кошти обласного бюджету загальною сумою практично 4 мільйони гривень. Вони будуть використовуватися відділом реагування на надзвичайні ситуації, так звана санавіація.

   Як відомо, даний підрозділ в цілодобовому режимі забезпечує транспортування пацієнтів на третинний рівень та в лікувальні заклади м. Києва. Підрозділ одним із перших реагує на виникнення надзвичайних ситуацій  та приймає безпосередньо участь у подоланні медичних наслідків при їх виникненні.

    Третій автомобіль був закуплений завдяки угоді між Урядом України та Урядом Китайської народної республіки, як гуманітарна допомога. Це авто поїде в село Мошни.

    Також, за рахунок субвенції з місцевих бюджетів Чорнобаївською, Чигиринською районними радами було прийнято рішення виділити кошти на ремонт вже наявних швидких.

    Зокрема, Чорнобаївською районною радою з ініціативи Чорнобаївської РДА було перераховано на капітальний ремонт автомобіля УАЗ 3962 з місцем постійного базування у селі Вереміївка на Чорнобаївщині 130 тисяч гривень на капітальний ремонт та 20 тисяч гривень на закупівлю запчастин (акумулятор, шини).

     Чигиринською районною радою з ініціативи Чигиринської РДА було перераховано на капітальний ремонт автомобіля УАЗ 3962 з місцем постійного базування у місті Чигирин 97 тисяч гривень на капітальний ремонт та 3 тисячі гривень на закупівлю запчастин (акумулятор, шини).

    «Хочу запевнити, що увага до медичної галузі з боку влади тільки зростає. Реалізація багатьох програм, спрямованих на вдосконалення медичної допомоги хворим, є важливими етапами подальшого розвитку охорони здоров’я нашої області. Медична реформа вже в дії і показує свої результати, – наголосив Олександр Вельбівець. – З великою приємністю хочу привітати сьогодні всіх тих, хто буде озброєний новими автомобілями. Я переконаний, що це змінить настрої серед працівників цієї ланки медичної допомоги. А ми, як влада, в свою чергу і надалі будемо працювати для того, щоб створювати всі необхідні умови праці».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь