A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Час відпочинку та пізнання для учнів Чорнобаївської гімназії

Дата: 25.06.2019 13:30
Кількість переглядів: 608

  Фото без опису

    Профорієнтаційна робота фахівців служби зайнятості з учнівською молоддю продовжується і в літній період. Так, нещодавно, в пришкільному таборі Чорнобаївської гімназії для 75 учнів проведено інтерактивний захід “Я обираю професію” та професіографічну екскурсію до Чорнобаївського районного сектору управління ДСНС у Черкаській області.

    Під час заходів діти знайомилися з послугами служби зайнятості для молоді, в тому числі з використанням сучасних інтернет-ресурсів, дізнавалися про актуальні професії сьогодення та нові підходи до вибору професії. Звичайно, все відбувалося в ігровій формі, що особливо подобалося учням.

Фото без опису

    Пізнавальними та мотивуючими стали вікторини, ігри, конкурси  “Відгадай професію”, “Пізнай та зобрази професію”, Від ознаки – до професії та інші. Учні брали активну участь у конкурсах малюнків Найцікавіша професія, прислів’їв та приказок Ми багато знаємо, а ще знайомилися з професійним астропрогнозом. Як наслідок, діти виявили бажання відвідати  районний сектор управління ДСНС, познайомитися з фахівцями установи, більше дізнатися про особливості роботи пожежників та рятувальників,  і ще краще пізнати себе. Дякуючи фахівцям, школярі  взяли участь у практичних заняттях.

Фото без опису

 “Літо -  найкраща пора для дітей. Важливо, що це час не лише відпочинку, а й пізнання. Профорієнтаційні заходи в літніх таборах, що включають індивідуальний підхід та командну роботу, сприяють розкриттю потенціалу дітей, їх здібностей, особливостей характеру. Адже, саме теоретичні навички в поєднанні з практичними, найбільше допомагають учнівській молоді у прийнятті правильного рішення при виборі професійної діяльності”, - зазначила завідувач сектору профорієнтації Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Ольга Ведмідь.

                      

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь