A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Урочистості з нагоди Нового року та Різдва Христового

Дата: 29.12.2017 13:35
Кількість переглядів: 1017

    За доброю традицією напередодні Нового року та Різдва Христового відбулись урочистості за участю представників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій району.

    –  За плечима – дуже непростий рік, сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень. Ми звіряємо наші досягнення з досягненнями району і можемо з впевненістю сказати, що всі наполегливо працювали, долаючи труднощі, а труднощів було чимало – як в природному, так і в економічному, суспільному вимірах. Нехай новоріччя, яке вже стукає в двері, буде щедрим на добро, багатим на радість і щастя. Хай ці свята віщують вам та вашим родинам здоров’я, мир і процвітання. Зичу, щоб всі ваші мрії обов'язково здійснилися! І хай новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення, – відкриваючи урочистості, з новорічними вітаннями до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда та  подякував громаді за самовіддану працю на благо рідного краю. 

    Тепло привітали земляків з новорічними святами щедрувальники Іркліївської об’єднаної територіальної громади, побажавши усім здоров’я, оптимізму, наснаги, а головне – миру. 

    Веселі новорічні та різдвяні пісні у виконанні вихованців дитячої школи мистецтв та аматорів районного будинку культури зігріли теплом та радістю всіх присутніх, а виступ клубу веселих та кмітливих подарував святковий настрій.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь