A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулося засідання комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації

Дата: 05.09.2018 13:12
Кількість переглядів: 763

 

   Фото без опису

    5 вересня під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Оксани Брагінець відбулося засідання комісії з питань перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства нормативно-правових актів районної державної адміністрації.

    У засіданні взяли участь провідний спеціаліст відділу державної реєстрації нормативно-правових актів Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Ірина Гардубей, начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Любов Лисенко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Фото без опису

    Як зазначила Любов Лисенко, юридичним відділом апарату райдержадміністрації було переглянуто розпорядження райдержадміністрації за ІІ квартал 2018 року. Всього переглянули 62 розпорядження. В результаті перегляду встановлено 1 розпорядження, яке втратило чинність та 14 розпоряджень, термін дії яких вичерпано.

    Про перегляд розпоряджень райдержадміністрації та приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства також доповіли  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Фото без опису

   В свою чергу Ірина Гардубей подякувала за співпрацю в підготовці та проведенні державної реєстрації розпоряджень райдержадміністрації та наголосила керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації подавати переліки прийнятих наказів до 5 числа кожного місяця.

    За результатами проведення комісії було прийнято ряд рішень. Зокрема, юридичному відділу апарату райдержадміністрації провести перегляд нормативно-правових актів за III квартал 2018 року та приведення їх у відповідність до Конституції України та чинного законодавства, відділу економіки райдержадміністрації підготувати проекти розпоряджень про визнання такими, що втратили чинність від 19.04.2005 № 77 «Про утворення робочої групи райдержадміністрації з питань приведення у відповідність до вимог чинного законодавства пасажирських перевезень» та від 10.11.2011 №231 «Про внесення змін до розпорядження райдержадміністрації від 19.04.2005 № 77».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь