A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Мешканців стаціонарних відділень територіального центру привітали з прийдешнім святом Великодня

Дата: 06.04.2018 13:08
Кількість переглядів: 827

Фото без опису

    6 квітня голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда відвідав Чорнобаївське та Богодухівське стаціонарні відділення територіального центру соціального обслуговування та привітав їх мешканців зі святом Великодня.

    - Прийміть найщиріші вітання з нагоди величного  свята – Воскресіння Христового! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Ми святкуємо його з відкритою душею і чистим серцем, глибокою надією на перемогу добра над злом, життя над смертю. Нехай Воскресіння Господнє принесе кожному з нас часточку сердечної любові, радості, душевної рівноваги та надії на краще майбутнє. Доброго Вам здоров’я, нехай світлі дні Великодня наповнять радістю і добром Ваші серця і душі, – звернувся зі щирими словами привітань та побажань до підопічних та працівників стаціонарних відділень Сергій Миколайович.

Фото без опису

    Разом із заступником директора територіального центру соціального обслуговування Людмилою Баль вони вручили усім мешканцям відділень пасхальні кошики.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Чорнобаївський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в 2017 році  визнали одним з кращих в області. Він опікується найбільш матеріально-незахищеними категоріями громадян – ветеранами війни та праці, інвалідами, самотніми людьми похилого віку.

    У  відділеннях стаціонарного догляду  територіального центру нині проживає 38 одиноких літніх людей: 16 у Чорнобаї та 22 – у Богодухівці. Обидва стаціонарні відділення відремонтовані та забезпечені всім необхідним. А їхнім мешканцям забезпечують максимально наближені до домашніх умови, комфортний побут, якісне харчування та медобслуговування.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь