A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

День Поля на базі господарства СТОВ «Вереміївка»

Дата: 20.06.2019 13:00
Кількість переглядів: 844

Фото без опису

  Днями відбувся районний семінар День Поля на базі господарства СТОВ «Вереміївка»,    де були  показані сорти    озимого гороху кормового або сінажного та зернового.    Наразі   сінажний  горох   вже закладено спільно зі злаковими культурами  на сінаж у траншею.

Фото без опису

Фото без опису

   В день семінару  комбайном  фірми Джон Дір проводився обмолот зернового гороху, урожайність якого після обмолоту склала від 42 до 46 цнт з гектару. Одразу після обмолоту гороху було оброблено компактоматом землю та посіяно соняшник.

Фото без опису

Фото без опису

 

  На інших демонстраційних площинах до  уваги учасників семінару  було представлено озиму пшеницю різних високопродуктивних сортів, в тім числі і германської селекції пшениці класу еліта.

Фото без опису

     В  семінарі приймали участь різні фірми як насіннєві так і ті що представляють техніку, які  ознайомили присутніх із  виробничими  процесами  та дано відповіді на всі запитання присутніх, про що можна додатково подивиться в інтернеті.

Учасники ділової зустрічі - керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району, домовилися про співпрацю в майбутньому в питаннях насінництва та про тематику  проведення наступних семінарів.

Фото без опису

Спілкування спеціалістів з науковцями та консультантами передових фірм  відкрило нові можливості для господарств району, так як семінар був проведений відкрито для всіх бажаючих поліпшити знання у вирощуванні сільськогосподарських культур, зокрема ранніх зернових та зерно-бобових.

 

За інформацією управління агропромислового розвитку РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь