A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик відвідала навчальні заклади району

Дата: 22.09.2017 12:54
Кількість переглядів: 769

   Фото без опису

    21 вересня заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик спільно з начальником відділу освіти райдержадміністрації Раїсою Піддубною з робочою поїздкою побували в Кліщинському,  Жовнинському,  Васютинському та Лукашівському навчально-виховних комплексах з метою  організації навчально-виховного процесу та створення безпечних умов навчання та праці.

    В Кліщинському навчально-виховному комплексі ознайомились з навчальним  процесом жовнинських школярів, які  тимчасово навчаються в приміщенні Кліщенського НВК. Оскільки Жовнинський НВК перебуває в аварійному стані – здійснювати в ньому навчально-виховний процес не можливо,  наразі в ньому  тривають ремонтні роботи.

    Після низки експертиз було з’ясовано, що школа руйнується від підмивання фундаменту,  який 60 років назад зроблений  з порушеннями .

    Директор НВК Наталія Шидлаускас розповіла про проведену роботу з укріплення стін металевими конструкціями. Загалом, робота виконується швидко та якісно.

    Того ж дня заступник голови адміністрації Валентина Стилик відвідала навчальний заклад села Васютинці. В навчально-виховному комплексі виконуються  роботи щодо перекриття даху.

    Спільно з директором Васютинського НВК Світланою Черненко було оглянуто новостворену музейну кімнату, де встановлено новий проектор, дошку, вітрини та мобільні парти для різних вікових груп.

    Відвідавши Лукашівський НВК було оглянуто стан  оновлювальних робіт по водовідведенню  та водопостачанню  приміщення дитячого садочку.

    По закінченню робочої поїздки заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик та начальник відділу освіти Раїса Піддубна завітали до Чорнобаївської ЗОШ №2, де наразі підходять до завершення облаштування віконних скосів нових металопластикових вікон в спортивному залі начального закладу та встановлення на них бар’єрної сітки.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь