A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації провела робочу поїздку з метою вивчення проблемних питань та перспективи їх вирішення

Дата: 20.06.2017 12:50
Кількість переглядів: 932

 

    20 червня  заступник голови райдержадміністрації  Валентина Стилик здійснила робочу поїздку в села:  Тимченки, Москаленки та Васютинці під час якої мала можливість зустрітись з жителями територіальних громад та ознайомитися з роботою закладів  соціальної сфери.

Фото без опису

    Під час зустрічі сільський голова Світлана Яценко  розповіла  про плани та розвиток Тимченківської територіальної громади. Наразі Тимченківський НВК готується до заміни вікон, на яку вже виділено субвенційні кошти сільської ради в розмірі 81600 грн, в минулому році в навчальному закладі було проведено капітальний ремонт котельні із заміною котла на суму 347961грн.

    Також планується  провести поточний ремонт сцени в сільському будинку, піднімалось питання виділення коштів на ремонт приміщення більярдної та реставрації більярдного столу.

    В місцевому ФАПі в цей день було людно, адже саме в цей день тут був прийом хворих лікарями Веремііївської амбулаторії.

    Водночас в селі Москаленки Валентина Стилик відвідала місцевий будинок культури, де буде проведено капітальний ремонт  системи опалення.

    Ремонт буде здійснюватись за консолідовані кошти: районного бюджету, депутата Верховної Ради України Богдана Дубневича, засновника ТОВ. ім. Шевченка та  субвенційні кошти сільської ради.

    З метою здешевлення ремонтних робіт буде проведено коригування проектної документації - для котельні буде відремонтоване та використане вже наявне приміщення.

    В свою чергу  Лідія Мосур   також пообіцяла посприяти  вирішити питання щодо заміни дверей в сільському ФАПі на металеві.

    У Москаленківському НВК тривають косметичні ремонти по підготовці шкільних кімнат до нового навчального року. В минулому році на капітальний ремонт закладу  із заміною вікон на енергозберігаючі з районного бюджету та сільської субвенції було використано 351992 грн та на ремонт покрівлі 5000 грн.

    Перебуваючи в селі Васютинці заступник голови райдержадміністрації відвідала лікарську амбулаторію, де разом з головним лікарем ЦПМСД Любов’ю Тарасенко визначились з об’ємами капітального ремонту та затратами для його виконання.

    Спільно із заступником голови райдержадміністрації у робочих зустрічах взяли участь начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлана Шаповал, головний лікар ЦПМСД Любов Тарасенко, методист РМК  відділу освіти  Станіслав Кикоть та начальник відділу економіки Ірина Вовк, яка оглянула торгівельні заклади, внесла зауваження щодо забезпечення зберігання продуктів, відповідно до санітарних вимог та провела  роз’яснювальну роботу з метою  недопущення захворювання населення на ботулізм.

    Такі робочі зустрічі на місцях дають можливість детально вивчати та вирішувати проблеми мешканців району. 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь