A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Зі щирими усмішками та неприхованими сльозами: 197 одинадцятикласників району прощаються зі шкільним життям

Дата: 26.06.2018 12:45
Кількість переглядів: 974

Фото без опису

    Традиційно у кінці червня у школах Чорнобаївського району проходять випускні вечори та церемонії вручення атестатів про повну загальну середню освіту.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Цього року у школах селища та сіл району навчання закінчили 176 одинадцятикласників. Серед них – 11 «медалістів». «Золоті» медалі отримали Аліна Мосур із Васютинського НВК, Жанна Заїка та Олександр Олексієнко із Великоканівецького НВК, Дарина Дятченко із Лукашівського НВК, Софія Огнівенко із Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів  №2 та Ярослава Бабак і Анна Вовк із Чорнобаївської гімназії. «Срібні» медалі вручили Анні Завірюсі із Лукашівського НВК, Тетяні Пацьорі із Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів   №1, Яні Ткалич із Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів  №2 та випускниці Чорнобаївської гімназії  Надії Дмитренко.

    Шестеро учнів випускних класів стали переможцями обласного етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін та обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Це, зокрема, Аліна Мосур із Васютинського НВК, Олександр Олексієнко із Великоканівецького НВК, Тетяна Пацьора із Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів  № 1, а також Ярослава Бабак, Баранова Катерина, Анна Чаун та Анна Вовк із Чорнобаївської гімназії. Крім того, Анна Вовк посіла ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук. А от випускниця Чорнобаївської ЗОШ №2 Владислава Торопцева посіла два І місця у Чемпіонаті України з боротьби самбо та Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Кубок Перемоги». Ще дві випускниці цієї ж школи Софія Огнівенко і Яна Ткалич – І місце у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край».

    Найбільше випускників у Чорнобаївській гімназії – 32, серед них троє «медалістів».

    - Хотілося б побажати, аби всі випускники знайшли своє місце в житті. Думаю, гімназія дала їм усе, що для цього потрібно. Адже вони у нас виховувалися в конкурентному середовищі, зуміли відчути і солодкий смак перемоги, і гіркоту поразки, - зазначила директор гімназії Тамара Дернова.

    Своїми враженнями від випускного поділилася випускниця Чорнобаївської ЗОШ №1 Анна Чуб.

    - Нам влаштували дуже гарне свято, особливо розчулило вітання від батьків. Начебто потрібно радіти, що навчання вже закінчилося, але дуже сумно розлучатися зі школою, з друзями та вчителями, - сказала випускниця.

    331 дев'ятикласник Чорнобавського району також вважається випускником – 31 особа з них отримала свідоцтво про закінчення 9-го класу з відзнакою. Тепер перед ними стоїть вибір: продовжити навчання в школі або вступити в училище, технікум або коледж.

   В Іркліївській об’єднаній територіальній громаді школу закінчив 21 одинадцятикласник. Серед них – троє «медалістів»: Тетяна Відьменко отримала «золоту» медаль, а Олександр Гармаш та Вікторія Савченко – «срібні» медалі. Тетяна Відьменко також є переможницею обласного етапу  Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської  мови. Дев’ятий клас у ОТГ закінчив 41 учень. 

    Районна державна адміністрація щиро вітає усіх випускників із закінченням важливого етапу в їхньому житті.

    - Щиро бажаємо вам знайти свою життєву стежину. Ви – молоде покоління, яке прийде на зміну нам, і від того, як ви побудуєте своє життя, буде залежати доля України. Навчайтеся, здобувайте подальшу освіту і повертайтесь у рідний район. Аби з вашою допомогою Чорнобаївщина розвивалася та розквітала, – побажав голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь