A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Послуги служби зайнятості особам з інвалідністю

Дата: 22.02.2018 12:39
Кількість переглядів: 722

        Фото без опису

    В Чорнобаївському районному центрі зайнятості, як і у всьому світі, питанням соціальної захищеності інвалідів, гарантування їм рівних зі всіма іншими громадянами можливостей для участі в економічній, політичній та соціальній сферах життя суспільства, створення необхідних умов для повноцінного способу життя, приділяється велика увага.

    Громадяни з інвалідністю, які звертаються до державної служби зайнятості за сприянням у працевлаштуванні, відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» отримують усі соціальні послуги, які передбачені законодавством: підбір підходящої роботи, можливість отримати професію, відновити професійні навички, або підвищити кваліфікацію, тощо. Їм нарівні з усіма забезпечено вільний доступ до будь-якої інформації щодо  працевлаштування.

    Разом з тим слід зазначити, що допомога особам з інвалідністю не обмежується пошуком роботи за наявними вакансіями, тому служба зайнятості підтримує їхні прагнення знайти себе і в інших сферах  діяльності. Працівники служби зайнятості застосовують індивідуальний підхід для забезпечення професійного самовизначення цих громадян.

    Профорієнтаційні послуги цій категорії безробітних надаються особливо ретельно, з урахуванням їхніх професійних інтересів, можливостей та здібностей і обов’язково-рекомендацій МСЕК. Тож з метою отримання додаткової професійної інформації про себе та про рівні інтересу і внутрішню мотивацію до різних видів професійної діяльності, безробітним надаються профконсультаційні послуги із застосуванням психодіагностичного тестування.  У результаті психодіагностичного обстеження безробітні усвідомлюють структуру своїх інтересів і нахилів, властивостей, рівень розвитку пізнавальних здібностей, ціннісні орієнтації тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь