A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Пам'ять колишнього селищного голови вшанували футбольним турніром

Дата: 24.09.2018 12:37
Кількість переглядів: 1510

Фото без опису

    22 вересня в Чорнобаї відбувся турнір із футболу пам’яті колишнього селищного голови, Почесного громадянина Чорнобаю Григорія Злидара. Дуже символічно, що цей турнір відбувся саме на День селища, адже служінню його громаді на посаді селищного голови Григорій Григорович віддав 12 років свого життя.

    В урочистому відкритті змагань взяли участь керівник апарату Чорнобаївської РДА Оксана Брагінець, голова селищної ради Алла Мірошніченко, олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, благочинний Чорнобаївського району отець Валерій, голова федерації футболу Чорнобаївського району Юрій Батурін, начальник Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області Олег Бриндак, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко.

    - Шановні спортсмени, вболівальники і всі присутні. Мабуть, тут немає нікого, хто б не знав щось про Григорія Григоровича. Це була чуйна, добра людина, яка багато зробила для селища і постійно переймалася його проблемами. Під керівництвом Григорія Злидаря була повністю завершена газифікація Чорнобаю. Сім років поспіль територіальна громада Чорнобаю виборювала призові місця серед селищ України в конкурсі «Населений пункт зразкового благоустрою та підтримки громадського порядку», а в 2010 році селище навіть стало першим в Україні, - зазначила Оксана Анатоліївна. – Ми вшановуємо його спортивним турніром, бо саме спорту він приділяв багато уваги. Я дякую селищній раді, дякую Петру Григоровичу Душейку за те, що турнір започаткований і живе й сьогодні. А спортсменам хочу побажати результативної гри, нехай сьогодні переможе найсильніший. 

Фото без опису

    Від імені родини за вшанування пам’яті про батька подякував син Григорія Григоровича – Тарас. А право першого удару по м’ячу надали онукам Григорія Григоровича – Гриші та Яринці.

Фото без опису

    У турнірі взяли участь три команди: «Профіспорт», Золотоноша (капітан Юрій Мазур), команда з Чорнобаю (капітан Ігор Жовтов) та команда із села Вознесенське Золотоніського району (капітан Валерій Бузирьов).

Фото без опису

    У результаті напруженої боротьби перемогу здобули футболісти з села Вознесенське. Друге місце у команди з Чорнобаю, третю сходинку посіла команда «Профіспорт».

    Оргкомітетом також було визначено кращих гравців турніру у кожній із команд. Ними стали Руслан Гопка (команда із села Вознесенське), Станіслав Лучанінов (команда із Золотоноші) та Акім Рахім Абдул (команда із Чорнобаю).

    Команди-учасниці отримали грамоти, медалі відповідних ступенів та грошові винагороди від спонсора турніру родини Душейків.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь