A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулася сесія Староковрайської сільської ради

Дата: 10.02.2017 12:37
Кількість переглядів: 773

     

    8 лютого заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик спільно з начальником фінансового управління райдержадміністрації Олександром Таранушенком  взяли участь в роботі сесії Староковрайської територіальної громади, на якій розглядалися  дві пропозиції громадських слухань по с. Старий Коврай та с. Мирне щодо надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад з Іркліівською територіальною громадою з центром в с. Іркліїв та з Васютинською територіальною громадою з центром в с. Васютинці.

    На сесії сільської ради були присутні депутати Черкаської обласної ради Микола Авраменко та Роман Буданцев, представники громадськості району.

    Виступаючи перед присутніми Валентина Борисівна зазначила,  що відповідно до ст. 19  Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад»  районна державна адміністрація здійснює організаційну підтримку та інформаційно-просвітницьке сприяння добровільному об’єднанню територіальних громад. Райдержадміністраціє ю було розроблено макети на 7 об’єднаних територіальних громад в районі. Потім на 4 громади і в решті на 2 громади та зроблено всі необхідні розрахунки.   З боку райдержадміністрації не було і не має тиску та територіальні громади щодо прийняття рішення про об’єднання. Кожна  громада має право вирішувати до складу якої об’єднаної територіальної громади вона  хоче входити,  але необхідно створювати спроможні територіальні громади  і 2017  рік є вирішальним у добровільному об’єднанні територіальних громад.

    Розглянувши дане питання депутати  сільської ради прийняли рішення відмовитися від пропозицій Іркліївської та Васютинської територіальних громад, щодо надання згоди на приєднання до вищезгаданих об’єднаних територіальних  громад.

 

                                                  За інформацією відділу організаційної роботи,

                                                                інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь