A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся особистий прийом громадян в селі Крутьки

Дата: 10.02.2017 12:36
Кількість переглядів: 804

     Фото без опису      

       8 лютого заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела прийом громадян в Крутьківській територіальній громаді.

    Головою ветеранської організації Крутьківської територіальної громади Колісником Володимиром Савелійовичем було  порушено проблемне питання -  об’єднання територіальних громад.

        - Відповідно до  Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» на  районну державну адміністрацію покладено організаційну підтримку та інформаційно-просвітницьке сприяння добровільному об’єднанню територіальних громад. З боку  райдержадміністрації не було і не має   тиску на органи місцевого самоврядування щодо створення об’єднаних територіальних громад,  кожна  громада самостійно вирішує до складу якої об’єднаної територіальної громади вона  хоче входити, - зазначила Валетина Борисівна.

          Заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик рекомендувала  включити до програми соціально - економічного  розвитку сіл Крутьківської територіальної громади на 2017 рік облаштування  місця  для зберігання твердих побутових відходів в адміністративних межах  громади.

          Робочою групою з проведення перевірок закладів громадського харчування, щодо дотримання санітарного, трудового та податкового законодавства в районі  проведено перевірку закладів торгівлі с. Крутьки.

Фото без опису

          В результаті перевірки  відзначено що   в магазинах Ісаєнка М.М. працівники  пройшли  профмедогляди та працюють по трудових угодах. Виявлено недоліки, які рекомендовано усунути: супровідні документи в магазині не зберігаються; порушено правила товарного сусідства в морозильних камерах, один з магазинів, який знаходиться в орендованому приміщенні Чорнобаївського РайСТ  потребує ремонту.

        Фото без опису

    Такі ж недоліки виявлено і в кіоску Вовк А.І. працівник якого працює по трудовій угоді та не має санітарної книжки.

    Під час перевірки продуктів з простроченими термінами реалізації не виявлено.

    Робоча група з проведення перевірок закладів громадського харчування, щодо дотримання санітарного, трудового та податкового законодавства продовжить проведення перевірок закладів торгівлі в районі.

 

                                                  За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь