A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаївському районі розпочато роботу щодо підготовки проекту Програми економічного і соціального розвитку району на 2018 рік

Дата: 18.01.2018 09:33
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

    Програма повинна відповідати основним завданням та пріоритетним напрямам Державної стратегії регіонального розвитку до 2020 року, стратегії розвитку Черкаської області на період до 2020 року та стратегії розвитку Чорнобаївського району на період до 2020 року.

    Дана програма буде комплексним документом, який визначатиме головні пріоритети та шляхи розвитку Чорнобаївського району на 2018 рік,

    У зв’язку з цим, до розробки даного програмного документу запрошуємо долучитись всі структурні підрозділи адміністрації району, органи місцевого самоврядування, депутатський корпус, громадськість.

    Збір пропозицій та формування заходів соціально-економічного розвитку, які планується реалізувати у 2018 році проводить відділ економіки райдержадміністрації.

    При подачі пропозицій необхідно не просто ініціювати їх, а обґрунтувати першочерговість та необхідність реалізації відповідних заходів та у подальшому брати активну участь у їх виконанні.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь