A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Бізнес-старт у Черкасах: обласний центр доєднався до PRO-платформи

Дата: 08.04.2019 12:28
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

   Місто локалізували на платформі ефективного регулювання PRO. Нині доступні одинадцять кейсів з покроковими інструкціями, як започаткувати власний бізнес в обласному центрі. Надалі їхня кількість лише збільшуватиметься, відзначають у Департаменті регіонального розвитку облдержадміністрації.

  У Департаменті зазначають, що завдяки їхній співпраці з містами області та Офісом ефективного регулювання, скоро на порталі локалізують не лише Черкаси.

  Як відкрити кафе, ресторан, піцерію, суші-бар, кав’ярню, вареничну, антикафе, бургерну, хінкальню, кафе домашнього морозива вже на сайті https://sbc.regulation.gov.ua/city/27761. Тут майбутній підприємець знайде необхідну інформацію, куди та в які установи потрібно йти саме в місті Черкаси, аби зареєструвати власну справу з наразі доступних 11 кейсів.

   Державний інфосервіс Start Business Challenge – це веб-ресурс, який є «дорожньою картою» для будь-якого громадянина, котрий хоче відкрити власний бізнес. Саме на цьому ресурсі підприємці швидко та безкоштовно можуть отримати інструкції для започаткування власної справи і всю необхідну достовірну інформацію для реєстрації бізнесу.

  Згідно зі статистикою порталу, найбільш популярними бізнес-кейсами за останній рік стали кабінет сімейного лікаря, електрозарядка, міні-пекарня, ресторан, курси іноземних мов і дитячий садок. Крім того, платформа акумулює інформацію щодо найбільш затребуваних процедур для бізнесу: від державної реєстрації ФОП, створення юридичної особи та реєстрації платником єдиного податку до підключення до електромереж і реєстрації касового апарату.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь