A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Важливі питання життєдіяльності району розглянуто на апаратній нараді в райдержадміністрації

Дата: 13.11.2017 12:27
Кількість переглядів: 745

Фото без опису

    На щотижневій апаратній нараді, яку провів голова райдержадміністрації Сергій Джоболда із керівниками відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб  було заслухано ряд важливих та актуальних питань.

    Зокрема, проаналізовано хід проведення комплексу осінньо-польових робіт в районі, стан виконання Комплексного плану заходів щодо попередження захворювань на грип  та ГРВІ серед населення району  на епідсезон 2017-2018 років.

    –  На сьогодні наш район знаходиться в трійці кращих за урожайністю зернових та зернобобових культур в області, при середній урожайності 50,3 ц/га, – зауважила начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Алла Бука.

    Як зазначив головний лікар районного відділення Золотоніського міжрайонного відокремленого підрозділу ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Держепідслужби України» Іван Коренюк, спільно з Центром ПМСД визначені контингенти та розроблений план профілактичних щеплень населення із груп ризику.

    – В лікувально-профілактичних закладах створений необхідний не знижувальний запас медикаментів для надання невідкладної допомоги хворим на грип. Зокрема, противірусні, антибактеріальні, жарознижуючі засоби, інфузійні розчини, дизинфікуючі засоби, вироби медичного призначення (маски, гумові рукавички), пульсоксиметри 12 шт., – доповіла головний  лікар комунального закладу «Чорнобаївський центр  первинної медико-санітарної допомоги» Чорнобаївської районної Любов Тарасенко. – В Чорнобаївській АПМСД, на 2 поверсі виділено кабінет для окремого прийому хворих з високою температурою на грип та ГРВІ. В дитячій консультації, в епідсезон, буде відмінено прийом здорових дітей до року. Патронаж їх буде проводитись на дому.

    З лікарями та завідувачами ФАП проведено семінарське заняття з питань клініки, діагностики та профілактики грипу.

    Також на нараді піднімалось питання харчування дітей в закладах освіти району.

    Акцентуючи увагу на головних питаннях Сергій Джоболда наголосив на додержанні температурного режиму в закладах соціальної сфери району та проведенні інформування населення своєчасної вакцинації населення від грипу.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь