A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У зв’язку з ускладненням погодних умов відбулося засідання оперативного штабу

Дата: 16.03.2018 12:26
Кількість переглядів: 642

Фото без опису

 

    16 березня у приміщенні  Чорнобаївської РДА відбулося засідання оперативного штабу органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та відповідних служб у зв’язку з ускладненням погодних умов.

    На ньому були присутні начальники відділів та управлінь Чорнобаївської РДА, а також усіх служб, відповідальних за життєзабезпечення району, зокрема, ДСНС, поліції, РЕМу, газової служби, Центральної районної лікарні та інші. 

    Як зауважив голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда, в області очікується погіршення погодних умов. Синоптики прогнозують сильний сніг, штормовий вітер 15-20 м/с, хуртовини, ожеледь та ожеледицю,  снігові перемети та накати на дорогах, а також збільшення снігового покриву. Тож усім службам потрібно бути готовими до ліквідації надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути у районі.

    Під час засідання присутні заслухали інформацію служб цивільного захисту про готовність сил та засобів їхніх служб до погіршення погодних умов, зокрема до ліквідації можливих аварій у системах життєзабезпечення. Розглянули проблему ліквідації підтоплення будівель та автодоріг. Начальник Чорнобаївського РС Управління ДСНС України у Черкаській області Олександр Полубєхін розповів, що рятувальники здійснювали виїзди для ліквідації підтоплень та відкачування талих вод у селах Малі Канівці, Лукашівка. Загроза підтоплення талим снігом житлових будинків і досі залишається у смт Чорнобай. 

    Також обговорили питання організації необхідних заходів для забезпечення безперебійного функціонування автошляхів, зокрема залучення техніки для розчищення і посипання доріг піщано-сольовою сумішшю, та контролю руху великовагового транспорту.

    За результатами засідання штабу відповідним службам  були поставлені завдання щодо організації роботи у випадку ускладнення погодних умов і значного зниження температури повітря. Як зауважив голова РДА, на час погіршення погодних умов усі служби будуть працювати у посиленому режимі.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь