A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Легалізація зайнятості населення – пріоритет у кожного керівника району», – Юрій Ткаченко

Дата: 25.01.2017 12:25
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

    Жоден працівник не повинен отримувати зарплату, меншу за мінімальну. На цьому під час виїзної наради в Городищі наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Легалізацію зайнятості населення визначено серед пріоритетів 2017 року.

    Торік Черкащина за приростом ПДФО піднялася в рейтингу із 23 на 17 місце. Однак, за словами очільника області, ще не в усіх районах належне наповнення бюджетів.

    – Питання легалізації зайнятості населення має стати пріоритетним для кожного керівника району, – наголосив Юрій Ткаченко. – Бо від цього залежить наповнення бюджетів і можливості розвитку. Наше завдання на 2017 рік – підвищення зарплати працівникам і забезпечення надходження ПДФО. Для цього потрібно контролювати реалізацію рішень Уряду щодо підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн. А для результату потрібна злагоджена робота РДА, управлінь Фіскальної служби та Держпраці.

    За словами голови Черкаської ОДА, ще не повною мірою використано також ресурс надходжень ПДФО завдяки підвищенню розміру орендної плати за земельні паї.

    – Торік нам вдалося збільшити розмір орендної плати до 5,4%, – зауважив Юрій Ткаченко. – Завдяки цьому бюджети додатково отримали більше 100 млн грн ПДФО. Підвищення ставки орендної плати до 8% дасть змогу бюджетам додатково отримати ще близько 160 млн грн. Резерви є! І нам усім є, над чим працювати. Ці питання головам райдержадміністрацій необхідно взяти під особистий контроль.

    Нагадаємо, за 2016 рік по області до бюджетів усіх рівнів мобілізовано більше 10 млрд. грн. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь