A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині керівники району та жителі громади активно попрацювали на благо майбутнього соснового лісу

Дата: 10.03.2017 12:24
Кількість переглядів: 823

Фото без опису

    10 березня в Крутьківському лісництві  відбулась щорічна посадка саджанців сосни звичайної на нових заздалегідь підготовлених  ділянках соснового лісу  площею 0,5 га.

    На Чорнобаївщині, за  доброю традицією, щорічно на початку весни районне керівництво та жителі Крутьківської територіальної громади долучаються  до  відновлення зелених насаджень. Так, цьогоріч було висаджено 3 тис. саджанців.

Фото без опису

    У посадці саджанців взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, керівник апарату райдержадміністрації Оксана Брагінець, заступник голови районної ради Анатолій Нужний, працівники комунального лісогосподарського підприємства «Чорнобай – ліс» та жителі громади.

    Коментуючи захід, голова райдержадміністрації Сергій Джоболда відзначив важливість проведення спільних трудових десантів, адже
оновлені ліси будуть  добрим надбанням для майбутнього  покоління.

    – Ми не чекаємо проведення Всеукраїнських акцій, тому що саджанці необхідно висаджувати ранньою весною у вологий ґрунт, тоді й приживлюваність дерева буде набагато вище, - зазначив директор КП «Чорнобай - ліс» Володимир Следь та подякував учасникам за допомогу.

 

Довідково:

    Чорнобаївський район розташований в межах лісостепу. На його території були широко розповсюджені ліси. Зараз вони збереглися окремими масивами. Площа лісових та деревно-чагарникових насаджень становить 7,2 тис. га,  в тому числі у користуванні КЛП «Чорнобай-ліс» знаходиться 3,07 тис. га.

    Щорічно підприємством КЛП «Чорнобай-ліс» проводиться: лісорозведення на площі 4-5 га(посадка молодняку);  лісовідновлення на площі 15-16 га; рубки – догляду за лісом у молодняках та стиглих насадженнях.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності  та  звернень громадян 

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь