A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулась робоча зустріч-семінар на базі Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості

Дата: 14.02.2019 08:00
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

      Днями на базі Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, проведено робочу зустріч-семінар за участі керівника Чорнобаївського бюро правової допомоги – Інни Копійки, працівників Чорнобаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області, керівництва Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості, де було обговорено ряд питань та донесено відповідну інформацію.

  Зокрема, Інною Копійкою було проведено роз’яснювальну роботу щодо заповнення електронних декларацій, з метою обізнаності суб’єктів електронного декларування. Крім того, фахівцем бюро проведено бесіду «Я маю право голосу», у зв’язку з проведенням 31 березня поточного року  виборів Президента України, до якого долучається система безоплатної вторинної правової допомогию

      Начальник Чорнобаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області – Володимир Бабенко здійснив роз»яснювальну роботу по питанню «Пенетенціарна пробація та координація спільних дій по напрямку діяльності щодо осіб, які звільнилися з місць позбавлення та обмеження волі».

      За підсумками проведеної зустрічі-семінару учасниками було підведено підсумки та досягнуто домовленості щодо подальшої спільної співпраці.

          Під час заходу також обговорено важливість проекту МЮУ «Я маю право», наголошено про його важливість, ціль та мету, та досягнуто домовленості проводити і надалі спільну правоосвітню роботу.

 

За інформацією Чорнобаївського районного сектору ДУ «Центр пробації» в Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь