A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На захисті прав дітей

Дата: 25.01.2017 12:19
Кількість переглядів: 973

Фото без опису

    З метою виявлення негативних проявів у дитячому середовищі та попередження загрози для здоров’я та життя дітей із сімей, які потрапили у складні життєві обставини в районі систематично проводяться профілактичні рейди в територіальні громади району.

    За інформацією органу опіки та піклування про факти невиконання батьківських обов’язків однією матір’ю,  служба у справах дітей та центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснили виїзд в Богодухівську територіальну громаду. В ході рейду виявлено факти не виконання матері дітей  батьківських обов’язків, систематичне вживання алкогольних напоїв, незадовільні умови проживання дітей. Батько дітей проживає в іншому населеному пункті.

    Вжитими заходами двох дітей 5-ти та 7-ми річного віку направлено до дитячого відділення районної лікарні для обстеження та подальшого оздоровлення в одному із санаторіїв області. Направлено матеріали до органів внутрішніх справ щодо притягнення  матері до адміністративної відповідальності. Встановлено для обох батьків термін для створення належних умов життя та розвитку дітей. В разі ухилення їх від виконання батьківських обов’язків будуть вжиті заходи щодо відібрання дітей від батьків.

 

За інформацією служби у справах дітей

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь