A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Районний проект «Свобода»

Дата: 26.06.2017 12:13
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

    За ініціативи та підтримки районної державної адміністрації та громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону смт Чорнобай та Чорнобаївського району навесні 2017 року  стартував  районний учнівський проект «Свобода», який присвячений Дню Конституції України.

    У рамках реалізації завдань проекту проведено районні конкурси малюнків, які  були присвячені  подіям  на Майдані та  захисникам України.

    З 19 червня переможці конкурсів розпочали наносити спільне декоративне панно на стіну, підготовлену Чорнобаївським районним споживчим товариством.

Фото без опису

    Переможці проекту: Марія Петренко, Сніжана Аністратенко та Аліна Мурав’я (учениці Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ст.№1), Яна Ткалич та Софія Огнівенко (учениці Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ст.№2), Олександра Семенова (учениця Чорнобаївської гімназії),  Анастасія Мусійчук (Веселий Хутір) та  Аліна Мосур (Васютинці) з відповідальністю взялися до роботи.

    Керувала творчим процесом керівник зразкового гуртка декоративно-ужиткового мистецтва  «Юний художник» районного центру дитячої та юнацької творчості  Ольга Стеблина.

Фото без опису

    По завершенню проекту діти, завдячуючи приватним підприємцям Василю Шведу, Юлії Сосьці, Світлані Вовк та  представникам церкви християн адвентистів 7 дня, які також долучилися до районного проекту, смакували кашею та солодощами. 

 

За інформацією відділу освіти

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь