A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Задійте весь ресурс!» – очільник області про боротьбу з наслідками негоди

Дата: 18.01.2018 12:11
Кількість переглядів: 780

    Засідання оперативного штабу з реагування на надзвичайні ситуації та події провів зранку в четвер голова Черкаської ОДА. Служби, відповідальні за життєзабезпечення області, відзвітували про перебіг боротьби з негодою. Юрій Ткаченко скоординував їхні подальші дії.

    За інформацією Служби автомобільних доріг області, натепер проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечено, протиожеледної суміші та пального вдосталь. Наразі проблемною є ділянка автодороги Київ – Одеса на Уманщині поблизу села Ладижинка. Там утворився кількакілометровий затор через вантажівки, проїзна одна смуга. Туди вже спрямована додаткова техніка. Водночас, за повідомленням ПАТ «Черкасиобленерго», на 9 ранку знеструмленим лишається 41 населений пункт у Черкаському та Золотоніському районах. Бригади аварійників працюють у посиленому режимі.

    – Ресурс на подолання наслідків негоди є, потрібно мобілізувати всі сили, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Кожен керівник на місцях повинен усе особисто контролювати й доповідати мені для оперативного реагування. Залучаємо всю можливу техніку, зокрема й сільгоспвиробників. Інтенсивність опадів велика. Попереду, за прогнозами синоптиків, ще кілька «хвиль». І всі повинні спрацювати 100%, забезпечивши життєдіяльність області.

    Також очільник області звернувся до патрульних ретельніше контролювати обмеження руху на автодорогах і взаємодіяти з дорожниками. Нагадаємо, з 20.00 17 січня обмежено рух великовантажного та великогабаритного транспорту на автомобільних дорогах загального користування, а саме: М-05 Київ-Одеса (км 143+028 – км 274+360); М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (км 513+515 -578+928); Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь (км 81+300 – 169+117). Про скасування обмеження буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь