A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї за кошти державного та районного бюджетів реконструюють басейн

Дата: 06.06.2019 12:10
Кількість переглядів: 1482

Фото без опису

   10 млн грн із державного бюджету отримає на реконструкцію басейну у РФОК Чорнобаївський район. Відповідне рішення 6 червня прийняла міжвідомча комісія з відбору об’єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво нових, реконструкцію та капітальний ремонт існуючих спортивних п’ятдесятиметрових і двадцятип’ятиметрових басейнів.

Фото без опису

Фото без опису

    Нагадаємо, у березні Кабінет Міністрів України затвердив дві постанови про Порядок використання коштів на будівництво палаців спорту та басейнів. Для отримання субвенції виконавчі органи рад повинні були подати Мінмолодьспорту пропозиції щодо включення об’єкту інфраструктури до переліку об’єктів, на які планується спрямувати субвенцію.

     Чорнобаївською районною державною адміністрацією за ініціативи голови РДА Сергія Джоболди та підтримки депутатського корпусу районної ради було підготовлено і подано на розгляд комісії пакет документів щодо реалізації проекту «Реконструкція частини будівлі Чорнобаївського  районного спортивного комплексу (приміщення басейну з улаштуванням альтернативних джерел електроенергії) по вул. Спортивна, 5, смт Чорнобай, Черкаської обл.». Проект передбачає ремонт конструкцій покрівлі, утеплення фасаду та покрівлі, впровадження альтернативних джерел електроенергії, демонтаж існуючого та монтаж  нового обладнання і трубопроводів чаші басейну, оздоблення  стін, стелі, підлоги та облаштування умов для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    5 червня під час засідання комісії під головуванням заступника Міністра молоді та спорту України Миколи Даневича проект презентували перший заступник голови  районної державної адміністрації Валентина Борисівна Стилик, Олімпійський чемпіон з греблі на каное, триразовий чемпіон Європи, семиразовий чемпіон СРСР, п’ятнадцяти-разовий  чемпіон УРСР, заслужений майстер спорту Андрій Іванович Хіміч та депутат Черкаської обласної ради Микола Михайлович Пошиваник.

       Загалом на розгляд комісії із 24 областей було подано 28 проектів. Із них було відібрано 14. Серед них – і проект реконструкції басейну в смт Чорнобай.

      Чорнобаївська районна державна адміністрація висловлює вдячність голові та членам комісії, яка підтримала ініціативу району, розуміючи важливість реалізації такого проекту для пропаганди здорового способу життя та розвитку спорту. Окремо слова подяки адресуємо віце-президенту НОК Миколі Томенку, почесному голові асоціації «Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петру Душейку, олімпійському Чемпіону Андрію Хімічу та депутату обласної ради Миколі Пошиванику. Дякуємо депутатам районної ради, які виділили кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації, що була однією з умов участі в конкурсі, та 1 млн 545 тис. грн на співфінансування проекту.

Подивитися відео засідання комісії можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=jsmWgQjLVSs


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь