A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Веб-портал Пенсійного фонду - зручна форма індивідуальних послуг

Дата: 15.09.2017 12:04
Кількість переглядів: 2662

Фото без опису

    Веб-портал надає громадянам можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.
      У відкритому доступі (без реєстрації) на порталі надається багато довідкової інформації: тексти законодавчих актів, графіки прийому керівництва Пенсійного фонду, адреси територіальних управлінь ПФУ в областях. Громадяни та застраховані особи можуть дізнатися, наприклад, про умови, порядок призначення, перерахунку та виплати пенсій, отримання та використання свідоцтва про загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Окрім цього, на порталі наведені зразки бланків, заяв, інших документів, необхідних для призначення та перерахунку пенсій. інструкції щодо їх заповнення, номери телефонів органів ПФУ, новини тощо.
    Після відповідної реєстрації на веб-порталі користувачі також можуть:
-  одержати інформацію про перебування на обліку в органах Пенсійного фонду України – отримати виписку з системи персоніфікованого обліку або пенсійної справи;
-  довідатися, яку офіційно їм платять заробітну плату та чи враховується страховий стаж;
-  одержати дані про спеціальний (пільговий) стаж, а також про той, що зараховується без сплати страхових внесків;
- одержати виписку з даних про призначену пенсію (для пенсіонерів);
- направити запит на підготовку документів і одержати відповідь;
-   надіслати  скаргу і отримати  відповідь;
 -   записатися на  прийом до фахівців  Фонду.
    Для того, щоб мати можливість використовувати всі функції веб-порталу, Вам необхідно подати заяву до управління Пенсійного фонду України. При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво про загальнообов’язкове державне соціальне страхування або пенсійне посвідчення. Вам дадуть розписку про отримання заяви, а також реєстраційний код. Зайшовши на веб-портал (http://portal.pfu.qov.ua), Ви вводите цей код, вибираєте собі логін та пароль, вказуєте адресу електронної скриньки, на яку приходитимуть відповіді від Пенсійного фонду. На вказану Вами електронну скриньку прийде лист-підтвердження    реєстрації. При наявності електронного цифрового підпису Ви маєте можливість самостійно зареєструватись на Веб-порталі.  Всі послуги веб-порталу – безкоштовні.

    Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті Пенсійного фонду України (www.pfu.qov.ua), в Чорнобаївському відділі обслуговування громадян Золотоніського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області за адресою: смт.Чорнобай, вул Центральна,132, кабінет № 15 або за телефоном (04739) 2 3150. 

    

За інформацією Чорнобаївського відділу обслуговування

громадян Золотоніського об'єднаного управління ПФУ
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь