A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Рятувальники нагадали громадянам як вберегти домівки від пожеж

Дата: 18.02.2019 11:59
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

  

    Щороку через пожежі гине та страждає велика кількість людей. І зараз, у спробі зігріти свої оселі, громадяни продовжують активно використовувати електрообігрівачі, пічне опалення, вдаються до саморобних, не завжди безпечних методів обігріву.

Фото без опису

 

   Так, 18 лютого співробітники Чорнобаївського РС У ДСНС України у Черкаській області з представниками Чорнобаївського відділення поліції та представниками центру соціальних служб для сімї дітей та молоді, провели спільний рейд в селах; Вишнівка, Григорівка, Лукашівка, Веселий хутір та смт Чорнобай, а днями раніше в Мохначі та Малій Бурімці.

Фото без опису

     Рятувальники провели інструктажі та бесіди на протипожежну тематику, нагадали про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, печей, газового обладнання та електроприладів, паління в будинку, чи навіть у ліжку. Жителям будинків були вручені листівки та пам’ятки попереджувального змісту.

     Особлива увага була приділена роботі з соціально-незахищеними верствами населення: багатодітними та неблагонадійними сім’ями, самотніми громадянами похилого віку та особами, які опинилися у складних життєвих умовах.

 

Фото без опису

      В кожній родині, до якої завітали рятувальники, надавалися рекомендації по усуненню виявлених недоліків. Як і завжди найбільшу цікавість у жителів викликали приклади із життя рятувальників. Історії реальних подій свідчили про трагічні наслідки недбалості людей.

       Роз’яснювальна робота на території Чорнобаївського району триватиме і надалі, оскільки об’єднавши зусилля можливо переконати кожного, що дотримуватись правил безпеки життєво важливо.

 

За інформацією Чорнобаївського РС У ДСНС України у Черкаській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь