A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївщину відвідала делегація з Німеччини

Дата: 09.10.2017 11:58
Кількість переглядів: 753

    5 жовтня на Чорнобаївщину прибула делегація з німецького міста Мелле з метою перемовин про налагодження дружніх контактів з українським містечком.

    Спільно з головою райдержадміністрації Сергієм Джоболдою, заступником голови райдержадміністрації Валентиною Стилик та головним лікарем Чорнобаївської ЦРЛ Тетяною Козловою пані Марія Грайсер, пан Сільвіо Уліга, пан Унгер та пан Хайко Піч відвідали Чорнобаївську районну центральну лікарню, де оглянули відділення: приймальне, дитяче, травматологічне та реанімаційне, де наразі тривають ремонтні роботи.

    Також представники громадської організації “Українські партнерства Ерцгебірге” побували в пожежній частині, де ознайомилися з роботою пожежної частини, оглянули службовий транспорт та спецодяг.

    Далі гості відвідали стаціонарне відділення в смт Чорнобай Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району та були приємно вражені умовами закладу, якістю життя людей, які потребують соціальної допомоги й підтримки та зазначили, що необхідно продовжити надання соціальних послуг на такому ж високому рівні.

    Гості з Німеччини сформували своє бачення напрямків подальшої взаємодії з українським містечком в медичній галузі та у протипожежному захисті та перейняли певний досвід роботи закладів соціальної сфери.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь