A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено нараду по підведенню підсумків виконання планів роботи за тиждень

Дата: 10.06.2017 11:53
Кількість переглядів: 625

    Сьогодні, 10 червня  заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та медичних закладів району по підведенню підсумків виконання планів роботи за період з 06.06.2017 по 09.06.2017 та  планування роботи на період з 12.06.2017 по 18.06.2017 року.

    На нараді в першу чергу зверталася увага на  виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення ремонтних робіт, хід проведення ремонтів та   підготовці до нового опалювального сезону 2017-2018 року в закладах освіти, медицини та культури району.

    На даний час в районі продовжується оздоровлення дітей та підлітків, продовжують роботу 32  пришкільних та 12 мовних таборів.

    Валентина Борисівна з вернула увагу завідувача сектору у справах сім’ї молоді та спорту, служби у справах дітей райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації на максимальному охопленню оздоровленням дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.

    Заступник голови райдержадміністрації дала доручення сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації, ще раз звернутися до селищного та сільських голів по сприянню в оздоровленні дітей учасників АТО та дітей внутрішньо переміщених осіб.

    Завідувач сектору Цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами (запобігання та виявлення корупції) Вадим Рудянчук доповів про перевірку дитячого оздоровчого центру «Сосонка». – Наразі в оздоровчому центрі «Сосонка» перебуває 82 дитини, проте працівники закладу не допустили комісію до перевірки. У зв’язку з не допуском райдержадміністрацією готується звернення до прокуратури та поліції на керівника центру щодо вжиття заходів безпеки дітей на території закладу.

    Начальник управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Юрковський доповів, що за субсидіями цього річ звернулося близько 8600 заявників, близько по 6000 – буде відшкодування. На сьогодні зроблено перерахунки по субсидіях, то ж найближчим часом заявники отримають повідомлення з заявами особисто.

    Про забезпечення населених пунктів району транспортним сполученням та пільгового перевезення інформувала начальник відділу економіки Ірина Вовк.

    Начальник управління агропромислового розвитку доповіла про обстеження посівів озимої пшениці на території району, перевірку ферм району спільно з виконуючим обов’язків начальника управління Держпродспоживслужби в Чорнобаївському районі Василем Катерушою та пророблену роботу за тиждень.

    Підводячи підсумки наради, заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик наголосила на активізації роботи з інформаційної діяльності та на своєчасне виконання всіх завдань і доручень відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь