A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Передача антиснайперських комплексів в АТО сприяє зменшенню кількості ворожих обстрілів – Президент

Дата: 23.04.2018 11:00
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

    Президент Петро Порошенко наголошує на важливості збереження життя військових, бо, на жаль, Україна втрачає українських героїв. Президент зазначив, що 17 квітня від пострілу снайпера загинув боєць 24-ї окремої механізованої бригади, львів’янин Михайло Шозда. Присутні вшанували пам'ять загиблих українських героїв.

    «Саме тому так важливо для нас розвивати співробітництво з нашими партнерами, укріплювати нашу армію, давати нове оснащення. Сьогодні пішли перші антиснайперські комплекси, які є дуже сучасними, дуже далекобійними. Як тільки вони дізналися, що в тих районах – біля Авдіївки, Широкиного – розміщуються ці комплекси, одразу ж інтенсивність снайперського вогню була значно менша», - розповів Глава держави під час робочої поїздки до Львівської області

    «Ми не будемо економити на українській армії і на українських Збройних Силах», - додав Президент. Глава держави з приємністю зауважив, що декілька днів тому авторитетне міжнародне видання визнало українську армію такою, що входить до 30-ки найкращих збройних сил світу. «І суттєво кожен рік підвищують своє місце», - сказав Президент.

    Водночас, Петро Порошенко підкреслив, що зміцнення обороноздатності держави включає не лише закупівлю озброєння для захисту української землі і воїнів, але і будівництво комфортних умов проживання для військових. За його словами, вже завершено тендери на зведення 77 гуртожитків і нині починається будівництво. Президент зауважив, що військові жили в наметах і в таборах, а сьогодні вони розміщуються у комфортних кімнатах, розрахованих на 5 контрактників.

    «Я сам служив в армії, в мене була кімната на 120 осіб. І це називалася тоді казарма. І подивіться, як зараз кардинально змінюється держава», - зазначив Глава держави.

    «Ключове, за що ми маємо з вами боротися – це за українську незалежність, 100 років якої ми відзначаємо цього року. Ми не святкуємо ювілей, ми її зараз будуємо. Бо українська армія – це українська незалежність», - наголосив Петро Порошенко.

    Президент додав, що вагомими частинами української незалежності також є запроваджені квоти на українську мову на телебаченні, відновлення українського кінематографу, примирення воїнів УПА з воїнами Червоної армії, освітня реформа. Нині проводиться робота над створенням Єдиної Помісної Православної Церкви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь