A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Зустріч голови райдержадміністрації з жителями села Веселий Хутір

Дата: 03.03.2017 11:47
Кількість переглядів: 852

      Фото без опису

      2 березня 2017 року  голова районної державної адміністрації  Сергій Джоболда, заступник голови районної ради Анатолій Нужний, начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко та начальник відділу економіки райдержадміністрації Ірина Вовк взяли участь в зборах громадян Веселохутірської територіальної громади.

Фото без опису

   Про підсумки роботи виконавчого апарату сільської ради та депутатського корпусу за 2016 рік перед жителями громади прозвітувала сільський голова Світлана Наконечна. Також звітували  про свою роботу депутат районної ради Дмитро Радько, голова ветеранської організації Валерія Іванівна Курченко-Мальцева, депутати сільської ради.    

Фото без опису

    Секретар сільської ради Володимир Лопаткін доповів про використання у 2016 році коштів самооподаткування.Перед жителями громади виступив старший інспектор Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області Вадим Стародуб, який доповів  про роботу Чорнобаївського відділення поліції.

      Голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда проінформував присутніх про стан справ в районі, звернувши особливу увагу  на  виконанні Програми економічного і соціального розвитку району за 2016 рік та на основних пріоритетах підготовки проекту програми економічного і соціального розвитку району на 2017 рік.  В своєму виступі Сергій Джоболда зазначив, що основним  напрямком реалізації програми  в 2017 році  буде проведення ремонтів доріг місцевого значення,  на які вже виділено з місцевого бюджету 3,3 млн грн..

Фото без опису

    Фото без опису

     Жителі громади піднімали питання щодо пасажирських перевезень з заїздом транспорту в с. Веселий Хутір, введення посади медичної сестри КУ «Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги Чорнобаївської районної ради» для обслуговування жителів територіальної громади.

  Начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Таранушенко та начальник відділу економіки райдержадміністрації Ірина Вовк надали роз’яснення мешканцям громади з піднятих  питань.

      Пропозиції які надходили від жителів громади будуть опрацьовані та вирішені в рамках законодавства.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь