A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На апаратній нараді говорили про розвиток рибного господарства та стан державної реєстрації речових прав на нерухоме майно

Дата: 04.06.2018 11:46
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

    4 червня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів апаратну нараду за участі першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, на якій розглянули 2 питання.

    По першому питанню про стан розвитку рибного господарства  та відтворення водних біоресурсів водойм на території району інформувала присутніх начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Алла Бука. – В районі  рибна галузь  представлена 9  підприємствами, включно з бригадою СТОВ «Дніпро».

    Найбільшу питому вагу в загальнорайонних обсягах вилову риби займають ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб» (70 %), та ТОВ «Рибколгосп» (14 %).

    Зазвичай зариблення Кременчуцького водосховища проводиться переважно за кошти риболовецьких підприємств, що здійснюють  свою діяльність на  його території.

    Цього року планують провести зариблення на території Богодухівської  сільської ради.

    В  районі  затверджено програму «Розвитку рибного господарства водойм району на 2017-2020 роки» зокрема і щодо зарибленню акваторії Кременчуцького водосховища.

    Прийнято розпорядження райдержадміністрації від 02.04.2018 №51»Про окремі питання щодо охорони та відтворення водних біоресурсів в районі», яке було направлено в органи місцевого самоврядування , поліцію , громадські організації, висвітлено на сайті.

    – Управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації спільно з органами місцевого самоврядування, громадськістю необхідно розробити заходи щодо сприяння відтворенню водних ресурсів. Як приклад очищення ставка на умовах співфінансування з обласним бюджетом є с. Хрестителеве. В 2018 році на ці цілі виділено 2 млн 580 тис. грн. А також необхідно проводити широку роз’яснювальну роботу щодо можливості взяття ставків, що розташовані в населених пунктів району в оренду, – зазначив Сергій Джоболда та рекомендував управлінню Держпродспоживслужби спільно з селищним та сільськими  головами тримати на контролі екологічний стан річок.

Фото без опису

    Про стан державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяження державними реєстраторами за 5 місяців 2018 року доповіла державний реєстратор Наталія Данилевська. За її словами державна реєстрація обтяжень проводиться у строк, що не перевищує двох робочих днів з дня реєстрації відповідної заяви в Державному реєстрі прав, протягом 1 робочого дня розглядаються заяви на внесення змін до Державного реєстру прав.

    Всіма державними реєстраторами дотримано строки розгляду поданих заяв, порушень термінів розгляду заяв немає.

    Протягом 2018 року опрацьовано 2133 заяв.

    Станом на 31.05.2018 року до районного бюджету надійшло 138708 гривень адміністративного збору.

    Протягом п’яти місяців 2018 року передано на зберігання до Чорнобаївської районної державної адміністрації 4964 реєстраційних справ та документів для долучення до реєстраційних справ від державних реєстраторів та державних і приватних нотаріусів Черкаської області.

    – Необхідно продовжити роботу щодо проведення реєстраційних дій в Єдиному державному реєстрі прав відповідно до чинного законодавства, а також і надалі забезпечувати своєчасну видачу витягів  з Єдиного державного реєстру прав, – зазначив очільник району.

    В порядку контролю про стан виконання розпорядження райдержадміністрації  «Про черговий призов громадян на строкову військову службу в квітні- травні 2018 року» повідомив районний військовий комісар Василь Ткаченко. – Всього на обліку призовників станом на 01.06.2018 року – 1026 чоловік. На весняний призов 2018 року підлягало 525 чоловік, в тому чисті. Планове завдання на призов весною 2018 року становило 24 особи.

    Станом на 31.05.2018 року Чорнобаївським РВК відібрано та відправлено на строкову військову службу 25 чоловік, що складає 104 % від планового завдання.

    По закінченню Сергій Джоболда дав доручення відповідним структурам.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь