A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Напередодні професійного свята привітали працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2018 11:43
Кількість переглядів: 722

  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Щороку, у першу неділю листопада, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів Пенсійного фонду, Міністерства праці та соціальної політики, Служби зайнятості, Фонду соціального страхування, територіального центру, а також фахівці інших установ і організацій, що належать до даного напрямку діяльності, відзначають День працівника соціальної сфери України.

 

   2 листопада, напередодні професійного свята, урочистості відбулися у Чехівському та Жовтневому психоневрологічних інтернатах. Розділити мить свята прибули перший заступник голови РДА Валентина Борисівна Стилик, депутат обласної ради, голова асоціації сільськогосподарських товаровиробників Чорнобаївського району Сергій Васильович Лихошерст, депутат обласної ради Микола Михайлович Пошиваник.

До присутніх із вітальним словом звернулася перший заступник голови РДА Валентина Стилик.

  • У першу неділю листопада ми традиційно відзначаємо професійне свято людей, які не стомлюються робити добро іншим – День працівників соціальної сфери! Саме ви першими приймаєте на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення. Саме завдяки вашій праці і самовіддачі нам є чим гордитися, адже праця соціального працівника завжди була і залишається однією з найблагородніших в світі! – зазначила Валентина Борисівна.

Вона побажала усім присутнім міцного здоров’я, щастя, активного довголіття, достатку, витримки, у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра, заслуженої шани та вдячності людей, снаги і завзяття в служінні народові України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

   У переддень професійного свята були відзначені кращі соціальні працівники закладів. За сумлінну працю, професіоналізм, компетентність при виконанні посадових обов'язків та з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери грамотою Чорнобаївської районної державної адміністрації було нагороджено двох працівників Жовтневого психоневрологічного інтернату та сімох працівників Чехівського психоневрологічного інтернату.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Заслужені нагороди отримали також керівники закладів директор  Жовтневого психоневрологічного інтернату Галина Леонідівна Черненко та директор Чехівського психоневрологічного інтернату Дем’ян Володимирович Свищ. Галина Леонідівна віддала цій нелегкій праці більше 20 років свого життя. Вона носить звання «Заслужений працівник соціальної сфери України», має багато грамот, нагород та подяк і велику повагу від колег. Системність, режим, впорядкованість дій керівництва і працівників, підбір фахівців ось основні принципи роботи Дем’яна Володимировича, які ведуть до перемоги в різноманітних конкурсах, до визнання серед інших закладів такого типу.

Фото без опису

   Працівників Чехівського інтернату зі святом привітав Микола Пошиваник. Разом зі словами вітань він вручив їм подарунок – електросвітильники.

Фото без опису

  А працівники Жовтневого інтернату отримали сертифікат на придбання ноутбука від Сергія Лихошерста.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  У ході свята слова вдячності за працю сповнену гуманізму, співчуття, людського тепла прозвучали для всіх працівників закладів. А святковий настрій з нагоди свята присутнім подарували аматори сцени району.

 

Нагороджені:

Воропай Валентина Миколаївна - молодша медична сестра Чехівського психоневрологічного інтернату,

Гладун Василь Олексійович - санітар Чехівського психоневрологічного інтернату,

Живогляд Володимир Миколайович - водій  Жовтневого психоневрологічного інтернату,

Запорожець Олексій Миколайович - кочегар Чехівського психоневрологічного інтернату,

Нечитайло Віктор Григорович - працівник підсобного господарства Чехівського психоневрологічного інтернату,

Свищ Дем'ян Володимирович – директор Чехівського психоневрологічного інтернату,

Смаль Любов Миколаївна - сестра медична з дієтичного харчування Жовтневого психоневрологічного інтернату,

Ус Микола Миколайович - водій Чехівського психоневрологічного інтернату,

Черненко Галина Леонідівна – директор Жовтневого психоневрологічного інтернату,

Чупрун Галина Михайлівна - машиніст з прання та ремонту білизни Чехівського психоневрологічного інтернату,

Щепак Лідія Миколаївна - бухгалтер Чехівського психоневрологічного інтернату.

 

                         За інформацією відділу організаційної роботи,                                                                                    інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь