A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Щастя бути разом»: діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування переглянули новорічний мюзикл й побували у «МакДональдсі»

Дата: 15.01.2018 11:32
Кількість переглядів: 1213

Фото без опису

    14 січня 2018 року в рамках новорічно-різдвяних свят для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у Чорнобаївському районі, відбулась екскурсійна поїздка до м. Черкаси.

Фото без опису

    Святкові заходи для таких дітей проводяться щороку, однак зазвичай вони відбувалися в місцевому Будинку культури. Цього ж року з ініціативи голови Чорнобаївської райдержадміністрації Сергія Джоболди програму вирішили змінити і дітей повезли до Черкас.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Діти побували у «МакДональдсі» та поласували смачним «Хеппі Міл» і  напоєм. Потім відвідали ялинку на Соборній площі. Там юні чорнобаївці змогли сфотографуватися та придбати собі сувеніри на пам'ять. 

    Та родзинкою поїздки стали відвідини обласної філармонії, де маленькі жителі району переглянули новорічний казковий мюзикл «Снігова королева. Сила гарячого серця». Вистава, представлена Міжнародним театром пригод і фантастики, уже підкорила глядачів Німеччини та інших європейських країн. Не змогла вона залишити байдужими і наших дітей.

Фото без опису

    На вході до філармонії малих чорнобаївців зустріли казкові персонажі, Дід Мороз і Снігуронька, які розважали їх біля ялинки. Після веселої конкурсної програми діти переглянули спектакль за мотивами казки Г. Х. Андерсена. Прекрасна історія про добре серце, яке розтопило лід, припала до душі глядачам. Додайте до цього чудову музику, ефектні декорації, вишукані костюми, іскрометний гумор, віртуозну акторську гру, безліч акробатичних трюків і професійну хореографію, і ви зрозумієте, скільки задоволення принесла дітям вистава.

    Ми дякуємо за сприяння в організації поїздки ТОВ «РІЧ ЛЄНД» та ПП Н. Рева. Таке дозвілля подарувало дітворі чудовий настрій та море задоволення. Позитивні враження та емоції, які отримали діти, залишаться у їхніх спогадах на довгі роки. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь