A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Рятувальники провели пізнавальну акцію для дітей

Дата: 04.06.2018 11:31
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

    Діти – це найбільш вразлива категорія населення, яка може потрапити в надзвичайні ситуації, тому що не завжди усвідомлює небезпеку і часто не знає, як вести себе в екстремальних умовах: під час пожежі, перебування в лісі, на воді.

    Так, з нагоди свята присвяченого Дню захисту дітей, у рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!», рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини завітали до дітей  дошкільного навчального закладу «Вишенька».

Фото без опису

    Під звуки сирени на територію садочку прибув пожежний автомобіль. Особовий склад пожежного караулу відразу приступив до розгортання пожежних рукавів та продемонстрував, як подається вода на ліквідацію пожеж. Рятувальники розповіли  дітлахам, яке приладдя є в автомобілі і для чого воно використовується. Також вогнеборці розповіли про дотримання правил пожежної безпеки в побуті, а також історії з власного досвіду. Співробітники ДСНС наголошують, що знайшовши на вулиці невідомі предмети, їх категорично заборонено брати до рук, чи бити ногами, а потрібно повідомити дорослих та щонайдалі відійти.

    Керівництво навчального закладу та рятувальники задоволені результатами проведення таких заходів. Ця зустріч стала повчальною для дітей, бо кожен дізнався щось нове про Службу порятунку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь