A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ ПРАВА

Дата: 10.12.2018 11:28
Кількість переглядів: 569

    Становлення громадянського суспільства і правової держави в Україні можливе за активної та дієвої участі українського правництва. Кожен правник особисто, кожна правнича держава чи приватна інституція здатна своїм практичним внеском сприяти цьому становленню. Слугуючи суспільству, правник водночас заслуговує авторитет і довіру юридичній професії, зміцнює повагу до права.

    Правники в Україні здатні присвятити більше часу та енергії суспільству. З ініціативи юристів проводяться варті відзначення соціальні заходи, що підкреслюють соціальну відповідальність юридичної професії.   Місією «Тижня права» є утвердження поваги до права  та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

    Метою «Тижня права» є проведення загальнонаціонального правового форуму, під егідою якого кожен правник чи правнича інституція робить безпосередній внесок на благо суспільства, його учасників.

    Під час проведення Всеукраїнського тижня права, який проходитиме з 10 грудня до 14 грудня п.р. Чорнобаївське бюро правової допомоги плідно співпрацюватиме з районними службами: районним центром соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді; Службою у справах дітей РДА;  Чорнобаївським районним відділом з питань пробації; районним відділом ДВС. В рамках проведення Всеукраїнського тижня права будуть проведені заходи на такі теми: «Булінгу – НІ!»; «Негативні явища серед молоді»; «Права дитини в Україні»; «Права людини», «Я маю право!»  тощо.

    Протягом даного тижня заплановано провести ряд правоосвітніх заходів також у трудових колективах району.

 

За інформацією Чорнобаївського

бюро правової допомоги 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь