A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На апаратній нараді говорили про підсумки опалювального сезону в районі та про підготовку до відзначення 73-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі

Дата: 23.04.2018 11:25
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

    23 квітня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів апаратну нараду за участю першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

    Під час наради було розглянуто ряд актуальних питань.

Фото без опису

    Про підсумки  опалювального сезону  2017-2018 року в районі доповів головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Руслан Кириченко. – Відповідно до розпорядження райдержадміністрації від 10 квітня 2018 року №54 в районі з 10 квітня 2018 року було припинено опалювальний сезон крім закладів медицини та освіти, яким через невідповідність температурного режиму в приміщеннях було продовжено період до 13 квітня включно.

    На даний час на підприємстві розробляються заходи по підготовці котелень та теплових мереж до роботи в осінньо-зимовий період 2018 – 2019 років.

    Відділом освіти, навчальними закладами району проведений комплекс організаційно – практичних заходів по забезпеченню стабільного функціонування закладів освіти в опалювальному сезоні 2017-2018 років.

    На даний час навчальними закладами району використано 268446 м3 газу на суму 3059828 грн.  В 2017 році використано 495212 мгазу на суму 5645417 грн.

    За 2017 рік  використання електроенергії навчальними закладами району становить – 1543395 кВт  на суму 3216842,27 грн. За 4 місяці 2018 року використано – 556653 кВт  на суму 1258877 грн.

    ЦПМСД станом на 13 квітня 2018 року було використано 75924 м³ газу. Теплової енергії було використано 69,19 Гкалл. Заборгованості та проблем з оплатою не має.

    Приміщення Чорнобаївської ЦРЛ забезпечується теплом від централізованої котельні.

    – Підводячи певні підсумки хотілось би звернути увагу відповідальних осіб на закупівлі твердого біопалива – різних видів пелетів. Перехід на цей вид опалення дасть змогу заощадити в бюджетних організаціях кубометри газу і уникнути збитків, – зазначив Сергій Джоболда.

    Головному спеціалісту сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Руслану Кириченку голова райдержадміністрації дав доручення провести аналіз ефективності проведених заходів з реконструкції систем опалення в закладах бюджетної сфери району, а саме скільки зекономлено коштів та природного газу. А також керівництву Чорнобаївського комунального підприємства теплових мереж рекомендовано невідкладно визначити і запропонувати заходи, проведення яких забезпечить своєчасний початок опалювального сезону 2018-2019 років. Дане питання буде розглянуте на апаратній нараді райдержадміністрації 21 травня.

Фото без опису

    Про стан підготовки до відзначення 73-ої річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 73-ої річниці завершення Другої світової війни інформувала присутніх начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Світлана Шаповал, яка зазначила, що проведено робочі наради по підготовці до відзначень пам’ятних дат першим заступником голови райдержадміністрації Валентиною Стилик з керівниками структурних підрозділів адміністрації, які задіяні до участі в заходах, відділом культури і туризму з керівниками районних закладів культури та робочою групою селищного і районного будинку культури визначено конкретні завдання для учасників заходів.

    Наразі проводиться підготовча робота: розробляються сценарії, вивчаються тематичні музичні твори, готуються тематичні виставки в бібліотеках та оновлюються матеріали екскурсій в музеях.

    До участі у заходах долучатимуться учні навчальних закладів та учасники художньої самодіяльності.

    В населених пунктах проходить упорядкування пам’ятників та пам’ятних знаків жертвам Другої світової війни.

    – Звертаюсь до керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь та організацій району, приємно, що в нашому районі проводяться різноманітні заходи про вшануванню пам’яті почесних жителів селища та району , тож прошу вас не бути байдужими іактивніше долучатися до таких заходів, – зауважив очільник району.

Фото без опису

    В порядку контролю про стан виконання розпорядження райдержадміністрації від 22.02.2018№ 27 «Про черговий призов громадян на строкову військову службу в квітні-травні 2018 року» повідомив районний військовий комісар ВасильТкаченко. – Всього на обліку призовників станом на 13.04.2018 року – 1023 чоловік. На весняний призов 2018 року підлягає 520 чоловік, в тому числі: 183 – віком від 18 до 20 років, 337 – віком від 20 до 27 років.

    До кожної сільської ради направлено копію наказу про початок призову навесні 2018 року та листи з іменними списками призовників, які викликаються для проходження медичної комісії починаючи з 01 березня 2018 року.

    З метою доведення до населення Чорнобаївського району наказу військового комісара Чорнобаївського РВК "Про черговий призов громадян на строкову військову службу у квітні-травні 2018 року" було надіслано листи про розміщення даного наказу в місцевих ЗМІ  та на офіційному сайті Чорнобаївської РДА.

    Також Василь Ткаченко коротко озвучив аналіз неявки призовників на медичну комісію навесні 2018 року в розрізі сільських та селищної рад.

    – Необхідно активізувати роботу мобільної групи Чорнобаївського районного військового комісаріату саме по Чорнобаю, оскільки по територіальних громадах району відповідальними є голови сільських рад, а по селищу відповідальність повністю лягає на військовий комісаріат. Тож потрібно мобілізувати всі сили, аби на достойному рівні провести весняну призовну кампанію, – зазначив Сергій Джоболда. 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь